Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
:) ;) :D ;) :)
С.Стефанов:
Защо?
BG POMAK:
Какво лошо има в това в този сайт младите помаци да се запознават, да се сближават, да се сгодяват и да се женят, чрез сайта. .... Глупости приказват. На младите им харесва тук и тук желаят да се запознават. .... Нека да се събират и да множат помашкия род. За какво скачате и се правите на големите модератори и администратори. Вие трябва да стимулирате такива мероприятия, а не да ръсите мозък.
В този сайт има една глутница от вълци, ... започва да мирише на мухъл.
.... А младите не желаят това. Те искат да вървят напред и да се развиват, а не да коментират, кой ходи с потури, без потури. С калпак, без калпак или с фес или без фес.
Нормално е в България помаците да са с български манталитет.
Към Sевиммикс. Какво те учудва господине в горния постинг и каква хумореска виждаш в това:
+Да се множи помашкия род, чрез запознанство на младите помаци в сайта и евентуална женитба, а може би ти не желаеш това.
+Младите помаци да се развиват и просперират в това напреднало общество, а ти може би искаш те да не се развиват, да гонят овцете по чукарите.
+Помаците в България са с български манталитет, а не с китайски.
+Ти сигурно желаеш в сайта да се коментира само история и религия ли.
+Не забелязваш ли, че в сайта наистина има глутница вълци, които при поява на съфорумнис с различно от тяхното мнение, те се нахвърлят върху него.
+Друго нещо което се получава е това, че при създаване на някаква нова тема същите започват да я превръщат в удобна за тях и се започват коментари от рода на това. Орфей помак ли е или не? Помака с какво име трябва да е? От къде се е пръкнал? Коментари по родусловието му за дядото, прадядото, вуйна му, кака му и т.н. доката замирише на мухал.
Това ли мислиш, че желаят младите помаци.
Както виждам ти си на 43 г. , аз на 50г. От едно поколение сме. Трябва да се съгласим, че нас ни вълнуват други проблеми. Нека да оставим младите те да избират бъдещето си и да не ги обременяваме с миналото. Напротив да работим и да им помагаме да се развиват и вървят напред[/b][/i].[/b]
[/size][/size][/size]
KaraIbrahim:
--- Quote from: С.Стефанов on March 14, 2012, 20:53 --- Защо?
--- End quote ---
Заради лични нападки към Различна.
Seiko:
--- Quote from: BG POMAK on March 15, 2012, 08:29 ---
Към Sевиммикс. Какво те учудва господине в горния постинг и каква хумореска виждаш в това:
+Да се множи помашкия род, чрез запознанство на младите помаци в сайта и евентуална женитба, а може би ти не желаеш това.
+Младите помаци да се развиват и просперират в това напреднало общество, а ти може би искаш те да не се развиват, да гонят овцете по чукарите.
+Помаците в България са с български манталитет, а не с китайски.
+Ти сигурно желаеш в сайта да се коментира само история и религия ли.
+Не забелязваш ли, че в сайта наистина има глутница вълци, които при поява на съфорумнис с различно от тяхното мнение, те се нахвърлят върху него.
+Друго нещо което се получава е това, че при създаване на някаква нова тема същите започват да я превръщат в удобна за тях и се започват коментари от рода на това. Орфей помак ли е или не? Помака с какво име трябва да е? От къде се е пръкнал? Коментари по родусловието му за дядото, прадядото, вуйна му, кака му и т.н. доката замирише на мухал.
Това ли мислиш, че желаят младите помаци.
Както виждам ти си на 43 г. , аз на 50г. От едно поколение сме. Трябва да се съгласим, че нас ни вълнуват други проблеми. Нека да оставим младите те да избират бъдещето си и да не ги обременяваме с миналото. Напротив да работим и да им помагаме да се развиват и вървят напред.
--- End quote ---
Здравеи Помак.бг.Извинявам се ако те засягам с нещо,но ще ти обесня защо по-някога и аз започвам да реагирам по-остро.Признавам си че в последно време вече и на мен ми става неприятно да влизам в този сайт ,но вече съм приел молбата на администраторите да стана модератор , а така съм и поел някякви ангажименти към сайта .Така ти одговарям и на един твой въпрос в друга тема: -Модераторите се предлагат от администратора ,по негова преценка ,никои не получава кавото и да е било парично възнаграждение а единствено може би само проблеми,и неприятности ,обиди и т.н.Може би и затова в момента има само 3-4 модератори които реално са деиствуващи, другите са се отдръпнали .Самият аз също обмислям да направя това, невиждам някакъв , не финансов , а морален смисъл.След като се нахвърлят върху модераторите все едно са врагове на сайта и мислят злото на помаците?-Поне аз не съм от тези защото ако бях от тези нямаше никога да припаря тук, в момента си имам достатъчно проблеми породени от финансовата криза , за да си създавам още такива.Според мен е назрял момента да се направят някои промени в администрацията на сайта за да се продължи напред.Другото което ми прави впечатление,влизат нови членове и още с влизането си и започват да поучават ,какво трябва да се прави и как трябва да се направи, но дали това е възможно да стане не уточняват.Другото, за младите.Погледни във форума и виж кои теми съм започнал аз основно за музика,/ музиката е моето хоби /както народна така и съвременна, с цел чрез тях да се привлекът младите .Това е и моята oсновна цел . Това е и една от oсновните ми мотиви за да остана да живея в чужбина ,за да мога да изуча децата си в нормална европеиска обстановка и да имат силен старт в живота.Иначе моето мнение за теб е полужително и като изключим горе пoсоченият ти цитат мисля че присъствието ти тук ще е от полза за сайта.Желая ти успех!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version