Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
razlichna:
Bravo Bg pomak, az sam na sashtoto mnenie ,nasheto pokolenie da ne se vrashta nazad a da se stremim da pomagame na detsata si da se razvivat
razlichna:
Gospodin Stefanov ,neznaia kakvo ste pisali nemojete da me zasegnete s nishto.Predi 10 godini kogato ne biaxme v evrosauza ne6tata ne stoiaxa kato sega ,mojexa da izvikat politsia i otivash v zatvora dokato imash pari da naemesh advokat za da uredi ekstradirane.,tova mogat da go razberat xora koito sa bili nelegalno prebivavashti v chujbina kogato ne biaxme v evropeiskia saus.Moje da popitate zashto ne sam se pribrala togava, Zashtoto detsata mi biaxa studenti ,i kato maika iskax nai dobrorto za tiax,Tuk pone na xorata okolo men sam dokazala che ima savrmenni pomatsi i che sme mnogo dobri kato xora,razbirase che mojex vaobshte da ne go kazvam kakva sam i shteshe da e po lesno za men no az se gordeia s proizxoda si. Gospodin Stefanov ako sneshto ste se pochustval zasegnat molia da me izvinite niamam nishto protiv,sreshtu xristianskata religia naprotiv tuk se nauchix da uvajavam vseki viarvasht chovek nezavisimo ot religiata koiato izpoviadva.No ne priemam niakoi da se opitva da te nakara nasila da izpoviadvash religiata mu,samo zastoto si zavisim ot nego. Tova go izjiviaxme predi godini v bg
BG POMAK:
Здравей Севиммикс , аз също се извинявам, ако съм те засегнал с нещо и ти благодаря за разясненията, относно администрирането на сайта. Сигурно е така както описваш ролята на Администратора, но той трябва да заема неотрална и независима позиция. Радвам се , че хобито ти е музиката. Нашите помаци са трудолюбиви и чрез музиката успяват да го направят така, че той да им е приятен.
Що се отнася до работа ти като администратор и за твоето намерение да се оттеглиш мисля, че трябва да помислиш, защото на нас не са ни необходими плазмодии, а такива отговорни хора като теб. Ти единствен не се покри, а отговори на много наболели въпроси, свързани със сайта.
Аз също съм на мнение, че в сайта трябва да се направят големи промени защото, ако не ги направим рискуваме много млади помаци, посетители на сайта да спрат да го ползват, от което ще загубим всички.
Предлагам някой от модераторите, администраторите или съфорумци да организира тези промени. Същият трябва да е мотивиран и да го направи с хъс. Нека някой да излъчи нова тема в която да дебатираме по въпроса свързан с промените в сайта. Лично аз ще помогна с каквото мога.
Радвам се, че желаеш да изучиш децата си . Не ги оставяй на ниско ниво. Те след време ще ти се отблагодарят за това, че си им помогнал в тяхното израстване, като личности.
Аз това съм го постигнал. Вече моите деца се реализират добре в живота.Възпитал съм ги да се отнасят с уважение, към нашата религия, бит и култура. Да се гордеят, че са помаци, да уважават всичко помашко и да почитат другите етноси.
Не съм съгласен, че в България няма добро образование. Дащеря ми завърши тук в България, включително и аспирантура и спечели конкурс за работа в Държавен фонд земеделие. Синът ми тръгна по моя път, като завърши също строително инженерство и се реализира добре в проектирането и строителството, като не е забравил от къде е тръгнал. Напротив цени всичко свързано с помаците и се гордее като такъв.
От все сърце желая и на теб това да ти се случи.
BG POMAK:
Bravo Bg pomak, az sam na sashtoto mnenie ,nasheto pokolenie da ne se vrashta nazad a da se stremim da pomagame na detsata si da se razvivat
Към "Различна" . Благодаря, че оценяваш положително моето мнение по отношение развитието на младото поколение помаци.
Доволен съм, че и ти работиш по този въпрос. Ние всички трябва да работим за това, младите да се развиват и вървят напред.
Радвам се в сайта да срещна прогресивно мислящи хора и съм против талибанщината на някои посетители.
tersid:
Драги , BG POMAK ,уважавам мненията ти ,съгласен съм в определена степен с тях, но като пропусна факта ,че много лесно даваш определения на нещата и ги зачертаваш просто ей така ,дори си позволяваш да даваш и нелицеприятни определения,бих искал да те попитам ,дали си мислиш ,че само ти си прав и дали си мислиш ,че в живота няма приемственост.
Оставям настрана желанието ти за революция в сайта,но имай предвид ,че не се намираме на партийно събрание.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version