Български > Запознанства

Zapoznanstva- Запознанства !

<< < (52/56) > >>

tersid:
Ne , pravi sa tezi koito ne mogat legnali :D :D :D :D :D Taka 4e moje i da  ne sam prav

EvroPOMAK:
"Beni", видях коментарите и предполагам без да искаш, си припознала и объркала единият от коментарите на двете помачета!  ::)
С близка регистрация "BG POMAK" и "pomak BG" са два потребителя във форума и доколкото става ясно, единият помак е от Кърджалийският район, а другият помак е от Тетевенският район, все орьа от хубави райони, така, че това е една насочваща поправка за коментара, тъй като потребителските им имена са близки, сходни и приличащи се , а така човек понякога може и да ги обърка в техните им коментари, но това не бива да плаши на Помака, душите наши, без значение от младостта им !  8) :) ;)

beni:
не не просто така се изразих без да напиша ника на нито 1 от 2-мата,но видях че са различни  ;)

BG POMAK:
В какъв смисъл ''Ти си много млада и ти пожелавам да се запознаеш с някое наше помаче на твоята възраст.''???? искаш да ме задомиш с някое нашенче ли???  :P ::) ;D

Aз съм  помака от Кърджали. Бени ти малко си противоречиш- Пишеш, че си на 22години а после задаваш друг въпрос ''Ти си много млада и ти пожелавам да се запознаеш с някое наше помаче на твоята възраст.' За задомяването. Да бих искал имам страхотен син на 25, който завърши УАСГ/ВИАС/ и тръгна по моите стъпки. Но за съжаление това това няма да стане, защото писа на Терсид, че вече е късно. Пък знае ли се, ако е рекъл Всевишния.........Чакай да спирам2 че ако ме разбере сина, че го сватосвам......незнам

beni:
хихихих не си противореча,но както и да е...недей че ако разбере синът ще му стане зле на горкия  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version