Български > Запознанства

Zapoznanstva- Запознанства !

<< < (12/56) > >>

Свободен чове:
+++
(Изтрито - съдържа обидно съдържание към потребител на сайта - Модератор!)

SUZITO:
Vie qvno druga rabota si nqmate osven men da obsijdate!I ti svoboden CECO,koito si mi pisal v skaipa,makar 4e ne si spomnqm koga e bilo tova se zanimava6 sega v obsijdaneto i za6o sim vi tolkova interesna?Namerete si druga tema osven s men da se zanimavate!Jelaq vi kismet s drugite az pove4e nqma da vi pi6a!

just_boy:
ZdRaVeItE Na VsIcHkI :)

pomak BG:
Моля ви се да се отнасяте по-учтиво с дамата. Ако продължавате ще ви предложа за мъмрене. Балканджия изглеждаш ми печен направи всичко възможно да си малко поне и джанталмен. А пък ти Цецо, не ме карай да ставам груб. Добре е че те шътнаха. Мисля че ако е за постоянно ще е по-добре май. Много се заяждаш. Между другото Сузана само един от тези е помак това е Медо, другите ги възприемай като гости във форумът ни. Надявам се Медо да ти се извини.

SUZITO:
Blagodarq ti pomak bg.4e se zastipva6 za men poneje me poznava6!Te si mislqt,4e koeto sim pisala e lija,a ti znae6,4e e istina!Te druga rabota si nqmat osven da se zaqjdat!Ne o4akvam nqkoi da mi se izvini i to pik osobenno Medo!Na vsi4ki im pro6avam!Te ne vqrvat v 4udesa,a samo na realnoto v tozi jivot!Az imam kismet tova e!Moje bi se dilji,4e sim vqrva6a!Allah mi pomaga v moq jivot i sim mu blagodarna ot sirce!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version