Български > Кои сме ?

Моля за подкрепа всички жени в сайта

<< < (2/5) > >>

djemile^^^:
Здравей! Мисля че разбирам твоето положение и знам, че никак не ти е лесно.Трябва голяма смелост да приемеш човек с раслична религия от твоята. Според мен ти нетрябва да се променяш, просто го обичай, уважавай семейството и традициите на съпруга си и всичко ще е наред.

Shumarov:
dudunia, dopuskam, che ne si naqsno "what the love is"   :) Ne bqhte li naqsno kakvi ste, predi da se vzemete?Ne se li haresahte?I,ako da-zashto se nalaga da se modelirate, prevyzpitavate?Prosto se obichaite takiva, kakvito ste se zalubili!Az se uchudvam ot neobhodimostta da stavash pomakinq!Bydi sebe si!

saleika:
Dobre do6la v saitani dudunia
Da rzbirase taka ste se zalubili opoznali s maja ti,toi taka te e priel kakvato si
Ako sama si re6ila,bez toi da te opatva kam tvoeto jelanie
Moga ot sarce da te pozdravq
Mislq 4e jelae6 za semeistvoto ti nai nai nai ogromnata lubov
                  Selamlar 

Tralala:

--- Quote from: dudunia on August 05, 2009, 15:46 ---Привет на всички жени в този сайт.Имам проблем ...

--- End quote ---

И разбирам и не! Какъв е проблемът... ти си решила, че трябва да се самовъзпиташ в "помашки" традиции и обичаи или и още нещо, не разбрах, за да бъде по-лесен съвместния ви живот? Трябва да се превърнеш в някоя друга, в която всъщност той не се е влюбил първоначално.
Ако си го решила... може и нещо да понаучиш от сайт-а, но по-скоро ще се дообъркаш изцяло, както аз :)   Добре дошла в клуба ми  /а! има и още един нов член този мой клуб/ :)

Питаш и за нрава на "помакините"... т.е. ти като вода можеш да приемеш формата на съда... тепърва ще формираш нов характер ли? Има нещо сбъркано в тази концепция, макар на пръв поглед да изглежда  "любов" и "най-доброто за семейството", според мен.

EVROPOMAK:
"Dudunia", извинения, че като лица от противоположният пол се опитваме да даваме съвети, но това, че имаш до себе си близък човек и то Помак, приеми го за най-голямото богатство в съвместния живот на едно семейство!
Това, че тези хора Помаците, са една малка и почти непозната и неразгадана част на човечеството, може само  да радва всеки, който иска да се чувства и като изследовател на човешкия дух, характер, нрави, обичаи, поведение и стремежи да опознава Помака!
Доколкото знам, Помака може почти да се сравнява като една хубава загадка за всеки друг непознаващ го достатъчно, ако човек се изолира от всички неверни неща и глупости които се пишат по разни други форуми за тези хора!
Ами, то не е нужно да хвалим много Помаците, но с две думи може де приемеш, че те почти най-хубавия, най-работния, най-грижовния, най-шеговития, най-духовития, най-красивият малък народец в голямото разнообразие!
И, почти можем да бъдем сигурни, че твоят избранник е един от тези хубави за теб неща! Виж, отвреме на време, може да има и някои несгоди и неудачи, но приеми, че това е привнесен резултат от общуването с много други интересни и различни народи на Балкана!
Затова, наслаждавайте се и радвайте на живота и хубавите неща в живота и общуването си!
Късмет, здраве и много хубави дни и много-много безоблачни съвместни години!  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version