Български > Политика
Българска Мюсюлманска Коалиция
mustafa_b:
Isyankar, мисля че трябва да поздравиш Юзеиров. Нали с тази партия ще дърпа от членската маса на ДПС 8)
pomak BG:
Ти говориш за политика и си се наострил срещу ДПС. А тук ние избягваме да говорим за политика. Опитваме се да се дистанцираме от нея. Но тъй като искаш да се обсъжда, ще ти кажа следното. Не само Доган има сараи, има ги и Костов и по дрътите комонисти и много от политиците. Имаше на времето един Бошков от СДС него го съдиха заради подобни неща доколкото ми е останало в акъла. За царя също се говори. Всеки който влези в политиката и застане на власт прави сараи. А ние с тебе ще негодуваме естествено защото сме хора от народа, на нас не ни се дава да бъркаме в тепсията.
abc:
--- Quote from: pomak BG on August 26, 2009, 12:44 ---Имаше на времето един Божков от СДС него го съдиха заради подобни неща доколкото ми е останало в акъла.
--- End quote ---
Днес му е погребението.
Мир на праха му.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Isyankar on August 26, 2009, 12:22 ---Дискусия ? Само като спомена Турция и някои хора наострят зъби. Каква дискусия, за какво говорим изобщо. Затова и избягвам да споменавам и водя дискусии с тях, но те непрекъснато ми играят ръченица на главата и ми хвърлят разни обвинения в национализъм, та даже и в комунизъм, който дори не помня, ама аз не мога да стоя със скръстени ръце.
--- End quote ---
İsyankyare, pak sa te razplakali neşto. Za da ne izpadaş v podobno polojenie naistina veçe tryabva neşto po-seriozno da se otnasyaş kım diskusiite, neşto po-seriozni dovodi i fakti tryabvat i polojenieto ti şte se poopravi. Kazvam ti go nay-otkrovenno, kato na blizak.
mustafa_b:
--- Quote from: eron on August 26, 2009, 22:32 ---Ало Хаху????
--- End quote ---
Охо, екипът на Селча пак се сформира. И какво обръщение само? Браво!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version