English > History
Les origines des Pomaks de Lofça (in French)- Kemal Gözler
abc:
jemal нека Метка бъде твоят герой. Всеки сам си прави избора, Тук става въпрос за друго.
За проучването на Kemal GÖZLER и за стойноста на истината.
jemal:
--- Quote from: abc on August 30, 2009, 20:17 ---jemal нека Метка бъде твоят герой. Всеки сам си прави избора, Тук става въпрос за друго.
За проучването на Kemal GÖZLER и за стойноста на истината.
--- End quote ---
abc много си закъснял,късно напомняш същността на темата, позакъснял си, прекалено много гарбич/боклук/ бе нахвърлен в нея, и аз не съм причината за това, а колкото до метка това това е друг проблем и то не мой
Shumarov:
Abc,i fotakiev! Temata e za pomacite ot Lovechko-ne za Metka!I na maloumnite im stana qsno, che ne go obichate! Nali ne ochakvate i nie da ne go obichame ot solidarnost kym vas?Fotakiev-moq prababa e bila ot Misr, i vyv venite mi teche smes ot (izberi si edna balkanska kryv)i arabska.Odobrqvash li me, kato dostoina lichnost poradi tazi sramna smesica?Mislq, che prekalqvash!Beshe mi deklariral gotovnost za pomosht, ako imam neshto neqsno!Ne iskam da mi se nalaga da te pitam kak da te triq!Ili kak da mojesh da poluchish BAN!Tolerantnostta e hubava, kogato e v ramkite na dobriq ton.
Rahmie:
Hora, hora...!
Ramazan e osaznaite se.
Ne si pozvolyavaite da ni obijdate v nashiyta dom..., kakto nie ne idvame da vi obijdame vav vashiyat, vsichko si ima granitsi taka sashto i tarpenieto!
Metka e pomak, i ne uchastva v diskusiyite za neopredelen period ot vreme.
Taka che molya bez lichni napadki i obidi... samo po temata inache zakluchvame...!
Imaite malko uvajenie i na nashta religiya i nashte sveshtenni dni i praznitsi...Sramota v Ramazan...!
Ислямският календар и свещените месеци,дни и нощи
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2468.0.html
fotakiev:
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 ---Abc,i fotakiev! Temata e za pomacite ot Lovechko-ne za Metka!
--- End quote ---
Да и един професор помак от Турция доказва българският им произход.Метка непризнава нищо в тази посока и затова закучихме там...
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 ---I na maloumnite im stana qsno, che ne go obichate!
--- End quote ---
И на най-новия член ще му стане ясно,че го обичаш...
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 --- Nali ne ochakvate i nie da ne go obichame ot solidarnost kym vas?
--- End quote ---
Извиниавай, ама това е детско!Какви са тези работи.Големи хора сме.Това е форум!Тук се запознаваме и говорим.Какви са тези неща...Нормално е да се сблъскват мнения.Ако ние сме роднини или селски трябва ли да мисля като Теб?
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 ---Fotakiev-moq prababa e bila ot Misr, i vyv venite mi teche smes ot (izberi si edna balkanska kryv)i arabska.Odobrqvash li me, kato dostoina lichnost poradi tazi sramna smesica?
--- End quote ---
Сужалявам,че мислиш тази ти смесица за срамна!
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 --- Mislq, che prekalqvash!
--- End quote ---
Ти прекаляваш!Постоянно ме апострофираш,включваш се да защитаваш тези без никакви доводи насреша,раздаваш епитети като "възродител" и "помакофоб",позволяваш си груб тон!
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 ---Beshe mi deklariral gotovnost za pomosht, ako imam neshto neqsno!Ne iskam da mi se nalaga da te pitam kak da te triq!Ili kak da mojesh da poluchish BAN!
--- End quote ---
Ако си заслужа триене или бан и мога да ти кажа, как да го направиш ще ти кажа.Само не си позволявай да ме заплашваш,ОК?Думите ти подсказват що за модератор,ше си.Не съм нарушил никое правило от написаните във форума,че да ми говориш така...
--- Quote from: Shumarov on August 30, 2009, 21:26 --- Tolerantnostta e hubava, kogato e v ramkite na dobriq ton.
--- End quote ---
С какво си бил толерантен в случая?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version