Български > История
Клането в Жижево - Да не се забравя.
ibrahim65:
MUSALA, брат остави ги да лаят имаме нужда и от кучета така ще ни стягат редиците.
Доказах две неща първо какво мислят за нас второ че сме по различни от тях поне те това открито го заявиха.
Имаме страхотна история и трябва да я искараме на бял свят и това ще го сторим лично ние другите само ни плюят.
https://www.facebook.com/pages/POMAK-TARiH/207395785968214
Subeyi Kurt:
--- Quote from: bozman on October 26, 2012, 01:32 ---
Лично аз дойдох тук с някаква надежда да обясня нещо.
--- End quote ---
Още от самото начало се държиш като слон в стъкларски магазин, а сега се оправдаваш, което е по-голямо престъпление от провинението ти.
Добре че си тук за да се види че вълкът само си мени козината. Преди да пишеш в този форум, постарай се да си се завърнат съгражданите ти които още са на гурбет по европейските ниви. Като се завръщат може да ти донесат и на теб някоя краставица за да разбереш че далеч от бащиното огнище никак не е приятно.
neru:
--- Quote from: bozman on October 26, 2012, 01:32 ---Господа застрамете се какви са тези епитети, каква е тази злоба към нас помаците, после очаквате разбиране или толерантност, най добре отидете си там от кадето сте дошли.
--- Лично аз дойдох тук с някаква надежда да обясня нещо. Това обаче е невъзможно за бъде поето-прието с образованието което притежава Ибрахим и другите от неговият нивел на обучение. Може ли нормален човек завършил 4 класно образование да пита какви са фамилиите на Кирил и Методий ? Ами защо не питаш някой от арабските си даскали, каква е фамилията на Мохамед бе Ибрахиме? ;D. Явно са големи простаци тези молли, щом не знаят фамилията на Мохамед!
По тази причина всеки който е без фес е нарочен за злобар и враг на помаците. При това положение драги помаци, вие сте във вражда с целият образован свят - т.е. помак се явява синоним на невежество, делегиран с израза "трако-помак". Освен да ви пожелая приятно нижене на тютюна, и Курбан Байрям, какво друго :)
--- End quote ---
MUSALA и ти ли викаш браво на смотания лъжец ?
Какво те свързва с него?
Той определено не е помак!
Той е дребен измамник!
И ти ли,като малкия и дребен фантазьор?
Срам,за дежурния модератор!
Срам!
ibrahim65:
НА ПУК НА ДУШМАНЕ
Хей приятели и душмани,простете ми но аз съм ПОМАК
да ПОМАК,това ми прошепва сърцето и душата,ПОМАК
Оставете да се радвам,да летя,да се покажа,да ме видят
нека да летя,нека да творя,нека да ви обичам,дори и вас
Хей прятели и душмани,ако не ме видите ще плача
не само аз ще плача,и Аллах ще плаче и ще ви накаже.
Аз плача толкова силно,аз летя толкова високо,над всичко
но когато обичам,оооох когато
обичам,обичам всички ви.
Хей прятели и душмани,прошепвам тишо и смирено ПОМАК
но душата ми напира ридае,крещи и се къса,ПОМАК ПОМАК
Едно нещо искам,да съм до вас,самотата не ме прави щастлив
позволете ми да ви обичам,да съм с вас,във дженете и дженема
KaraIbrahim:
--- Quote from: bozman on October 26, 2012, 01:32 ---.
--- Лично аз дойдох тук с някаква надежда да обясня нещо.
--- End quote ---
Доста са ни обяснявали и преди тебе, Боцмане!Че сме насилствено потурчени,че трябва да си сменим имената,че сме предатели,понеже някога дедите ни са приели исляма,че ние сме виновни за турското робство,баташкото клане,петната по слънцето,за изригването на Везувий......
Измежду нас има и грамотни хора,а помаците сме си и природно интелигентни поради тежките условия на живот през вековете.Така че изобщо не се опитвай да ни обясняваш.И понеже и така и така си дошъл вече - разгледай какво е написано в този форум през годините на неговото съществуване.Може и ти да понаучиш нещичко.
И благодаря за поздрава!
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version