Български > Дискусии

Тютюна- шанс за Помаците 2014- 2020 г.

<< < (22/59) > >>

Metka:

--- Quote from: mustafa_b on January 29, 2010, 12:34 ---Затова в Общинския съвет - Гоце Делчев някои съветници ни наричат - "Триъгълника на смъртта".

--- End quote ---

Мустафа , благодаря ти за инфото. Доколкото знам Доган , тези пари ги е разделил , половината на църквата половината на джамията.
Ама, ти ме знаеш аз съм объркан относно култа към личноста на Доган и доста често съм негов критик.
Обаче че е инвестирано в нашите три села, инвестирано е, немога да си изкривя душата.
Считам че това е добра политика.
Но не само Общинският съвет ни наричат така.
Виждаш че и тука доста форумци ни посочват гневно с пръст и ни обявяват за откровени предатели с лека ръка и то доста безодговорно.
Защотото това се прави много лесно .

Nazmi:

--- Quote from: mustafa_b on January 29, 2010, 12:34 ---Балканджия, аз не съм Вуте,че да си запаля къщата за да изгори плевнята на комшията. Не завиждам на богатите, когато имам изгода от тях. Доган има палати, но е дал и 30 000 лева за джамията в Брезница, а преките инвестиции за инфраструктурата в трите села Брезница, Корница и Лъжница през последните два мандата са в размер над 5 милиона лева. Затова в Общинския съвет - Гоце Делчев някои съветници ни наричат - "Триъгълника на смъртта".

--- End quote ---
Ок Мустафа,и си мислиш тези пари Доган ги е дал под форма на претекции или лично е лобирал за помаците от Чеча! Защо не погледнеш по надалеко,например в регионите с турско население.Това което е дал Доган или обкръжението му в полза за помаците го сравни с факта 20 години да си във власта и да се сещаш за помаците покрай избори.

Hashashin:

--- Quote from: mustafa_b on January 29, 2010, 12:34 ---Балканджия, аз не съм Вуте,че да си запаля къщата за да изгори плевнята на комшията. Не завиждам на богатите, когато имам изгода от тях. Доган има палати, но е дал и 30 000 лева за джамията в Брезница, а преките инвестиции за инфраструктурата в трите села Брезница, Корница и Лъжница през последните два мандата са в размер над 5 милиона лева. Затова в Общинския съвет - Гоце Делчев някои съветници ни наричат - "Триъгълника на смъртта".

--- End quote ---
Мустафа той хубаво дал на църквата и джамията ами колко даде на училището? Колко даде на бедните деца да си купят дрехи и учебници? В моя квартал Йордан Цонев от ДПС даде 100 000 лева за новата джамия а нито лев за бедните мюсюлмани там. Сега имат нова бяла джамия с високо минаре, а на около цари бедност и нищета. Всичко което прави Сокола и хората му е парлама за замазване на очите на хората. Ето построих ви джамия- аз съм защитник на исляма и на имената ви. А същия този Сокол като агент на ДС е учасвал във Възродителния процес, и не само той ами и върхушката на неговата партия. Защо забравяте тези неща? Както каза и Назми и в Еленско младите турци гласуваха за ГЕРБ, и даже един турчин стреля по емисарите на ДПС, дошли да купуват гласа му. Питайте който и да е в еленско да видите как раздаваха на циганите по 20 лева, печено пиле, шапка и фланелка за да гласуват, защото турците вече се отказаха от тях. Това ли е гласа на мюсюлманите в България? Точно както каза Назми мюсюлманите в България трябва да имат политическо лоби в целия спектър. Сокола успя да развали имиджа на българските мюсюлмани, като най работливите и честни граждани. Сега много хори ги отъждествяват с ДПС- демекс  кражби и машинации, но българските мюсюлмани не са ДПС. Те са същите онези честни и отрудени хора, с напукани ръце. А нали знаеш Мустафа- най красивите ръце са напуканите от работа, защото от тях идва хляба ни.
 P.S.  Мустафа, аз не завиждам на парите на Доган, от краденото хаир няма. Просто показвам какво е направил на гърба и за сметка на избирателите си!

Nazmi:
Точно казано по горе!

dim56:

--- Quote from: mustafa_b on January 29, 2010, 12:34 ---Доган има палати, но е дал и 30 000 лева за джамията в Брезница, а преките инвестиции за инфраструктурата в трите села Брезница, Корница и Лъжница през последните два мандата са в размер над 5 милиона лева.
--- End quote ---

--- Quote from: Балканджия on January 29, 2010, 13:13 ---В моя квартал Йордан Цонев от ДПС даде 100 000 лева за новата джамия а нито лев за бедните мюсюлмани там. Сега имат нова бяла джамия с високо минаре, а на около цари бедност и нищета.
--- End quote ---

Яко а! Как звучи само: "ДАЛ", "ДАДЕ"...
Интересно откъде са ги давали? От собствения джоб или от партийната каса, или? И колко са "си дали" на тях за тези красиви палати!
Аз също не завиждам на богатите, но специално ме дразни как така в БГ политиката стана най-печелившата професия. И понеже става дума за Сокола и обкръжението му, нека феновете му тук да си зададат простичкия въпрос: От какво забогатяха техните любимци? Сигурно Доган дръпна от четене на лекции по философия, Костов - от четене на на лекции по политикономия(на марксизма?!), адвокат(бракоразводен?!) Стоянов - от успешни дела, Данчо Ментата - от сервирането? И още, и още... И защо голяяма част от турците и помаците си търсим препитанието по широкия свят?
Остап Бендер има хубав лаф: "Делото за спасяване на давещите се е дело на самите давещи се"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version