Български > Дискусии

Тютюна- шанс за Помаците 2014- 2020 г.

<< < (23/59) > >>

mustafa_b:

--- Quote from: Балканджия on January 29, 2010, 13:13 --- P.S.  Мустафа, аз не завиждам на парите на Доган, от краденото хаир няма. Просто показвам какво е направил на гърба и за сметка на избирателите си!

--- End quote ---

С първото изречение съм съгласен. Но с второто - не. Направил го е за сметка на неизбирателите си.

Всъщност Доган е единственият политик в България, които имаше доблестта да признае в ефир на какъв принцип се работи в политиката по света. Всички си спомняме крилата му фраза за "обръча от фирми" в шоуто на Слави :

--- Quote ---- Понеже казахте, че ще ни отворите как партиите събират пари? Това е много интересен въпрос, никой не ни отваря, отворете ни вие.

- Гледах на запис, нямах възможност да ги гледам директно. Много фино ви будалкат с разни дарения, лични фирми, което може да се приеме, но не е цялата истина.

Всъщност в цял свят, като започнете от Америка и до Япония, всяка партия си има, така да се каже, обръч от фирми. И сега отговарям на въпроса за финансирането.

Че аз, ако не мога да построя един такъв дом, как ще реша проблема с държавата? Ако мислите, че моите възможности са по-малки от тези на един банкер, значи нямате реална представа за възможностите на един политик.

През последните 15 години сигурно половината бизнесмени, които са над средното равнище, са или с мое съдействие, или най-малко с моя усмивка.

- Това е много интересно и искам просто да се вметна. Защо партиите не си признават, че имат такъв обръч от фирми? Това не е срамно в края на краищата.

- Явно сте им поставили диференциран въпрос. Вие им поставяте: Откъде имате парите? Ами, те ще ви кажат: От дарения...

- Винаги има фирми, които подкрепят една или друга политическа сила.

- Това не е лошо.

- Не е лошо, разбира се....
--- End quote ---

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=757631

Hashashin:

--- Quote from: mustafa_b on January 29, 2010, 15:54 ---С първото изречение съм съгласен. Но с второто - не. Направил го е за сметка на неизбирателите си.

--- End quote ---
И да не се негови избиратели- нормално ли е да краде от другите?

mustafa_b:

--- Quote from: Балканджия on January 29, 2010, 16:16 --- И да не се негови избиратели- нормално ли е да краде от другите?

--- End quote ---

Пак не си разбрал. Не се краде от другите - дава се на едни повече, на други по-малко. Политика, какво да се прави ;)

Hashashin:
Не Мустафа, не е дал нищо освен жълти стотинки. Взел е от всички ни- и от мен и от теб и от всички които се трудят честно всеки по своето поприще и ги е сложил в джоба си. Но от краденото хаир няма и всекиму според делата се дава един ден.....

Hat:
Един от основните източници на капитали за Доган и неговата вьрхушка бе именно Булгартабак.Той крадеше от труда на нашите майки и бащи.Всичко един ден се плаща.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version