Български > История
Село Туховищa
EVROPOMAK:
Селямь и поздрави за американските Помаци, по случай американския 4-ти юли - "Independence Day" ! ::)
Амь, вижте там, ако имате времье, скокнитье до "Белата жамьия" и питайте нашь "Барак", дали не се чува нещо и за - "The POMAKS - July 4 - Independence Day" , демекь за "Поматския джулай моурнинг" ! :o ;D
Когьа, дъ са наслушвамье, соя месець иле другие месець! :D ;)
Nazmi:
Днес събота 4 юли е празник в село Туховище. Не мога да не спомена с вас наши съфорумници,- за мене е двоен празник :). От една страна хем ми е хубаво,хем и тъжно! Хубаво-че има хора като дайчо ми и сем.Касапови дето са отделили средства доброволно за поколенията след нас,всеки който днес е на събора специално за което от Америка местния човек признат и уважаван е там семейно. Мъчно ми е,че не съм там! Днес и тук в Америка имаме национален празник- 4 юли е Ден на Независимоста,цяла Америка празнува днес,ама аз съм си в Помаклъка и моето село..Искам в този момент да искажа Благодарност за такива люде че ги има с душа и сърце да помагат и имат кауза и визия за бъдещето.!
fotakiev:
Честит Ви празник!Много съжалявам,че немога да отида но вярвам да мога да отида някой ден.
Да има винаги такива празници и да са живи и здрави Туховощяни!
daczo:
Chеstit praznik Nazmi.Za mnogo godini.
saleika:
Chestit praznik na vsi4ki hora koito 6te praznuvat dnes, i na koito sarcata sa im tam no po nqkakva pri4ina nemogat da idat !
Radvam se 4e ima o6te takiva hora kato sem:Kasapovi da se trudqt za 6tastieto na drugi hora i za seloto si to e mnogo vajno spored men
Pozdraviqvam ot sarce sem:Kasapovi i tehni rodnini .
Chestit praznik . :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version