Български > История

Село Туховищa

<< < (40/122) > >>

Snake:
Eрол,благодаря за снимките,но и друго искам да кажа ,че европомака го разбират много други .Пътят е тоя дето го пише  европомака.Евала ти европомак,трябва всичките да почнем да пишем на помашки като теб.

r_valentina2000:
Е на аго Назми темата-дето е качи все е качи по сабах ,да е видим врить ;D
Ама кахорась,аго Назми не го знаеш оти си в чуждо и едеш чежшь хлеб.За тва аго карай по-кротъчко,оти ахренковесе не сме на твоиса дереджьо ;)

Nazmi:
Разтъжиха ме тези снимки,тук са родителите ми на снимките,дайчо ми,приятели.....! Благодаря Ерол,гледам и теб те има,ще чакам да качиш малко и видео.

Ерол:
Азми, братовчед ми засне клип към речта със фотоапарата ще кача този клип но не знам звукът какъв е.
Тъй като офицялният запис ще закаснее малко, поне да можете да видите речта която казаха дъщерите на г-н Касапов.

А сега се сещам, вчера, брат ти Кемал беше с нас и много ги питаше за теб, как си, какво правиш, добре ли си!

А по въпроса със снимките имам още няколко в моя апарат но не ги качих всичките защото другите са почти същите като тези които съм качил. Мисля да отворя албум в тази страница album.bg за празникът и да кача много снимки от всичките апарати с които снимахме. Защото почти всички бяхме с фотоапарати и от всеки фотоапарат ще взема по няколко снимки и ще ги кача в този албум.

А за записът на празника се чудя дали да го кача както "Сюнет"-а за теглене или само за онлайн гледане. Очаквам вашите отговори.

--- Quote ---Абре, човекь, не знаеш ли, че аз почти като "джингиби" се боря със Световната Конспиративна Корпорация "Гугъла", да включи в "Гугъл-преводача" , ай тойя, Поматския иязикь, да улеснява, "Атакистите", като четат тука! 
Сега, само за това изричение, за да го преведа, знаеш ли съм докарвал човек-преводач, чак от вдън горите-тилилейски от "Помакия", само и само за да ти обяснь, че ма харчишь с един куп допълнителни грошовье! 
То, и яз некав път ни гу разбирам, ама кво да правя, кат съм си прость помак от долнитье села!   
Кво, искаш, цел живот съм по нивитье на тютюн и по ливадитеь да сбирам сено, за да храня гладния народ!
--- End quote ---

Ами извинявам се ако те обидих по някакъв начин, не съм го направил нарочно, аз знам че би било добре да има преводач в гугъл за помашкият език, но всеки в своето село си говори различен диалект, такче не виждам много смисъл на идеята, тъй касто само малко хора ще го разбират. Не го приемаите това като лоша критика, напротив, само си издавам мнението. Не искам да обия никого с това.

jemal:
Поздравления към Ерол за обстойното представяне на празника в с.Туховища на 4-ти юли тази година. Както се вижда благотворителната дейност на семейство Касапови и откриването на обновената и изцяло благоустоена зона на чешмата "Долната вода" е дала един прекрасен резултат, където близки и познати от цяла България, от Европата и САЩ са имали възможност да прекарат незабравими мигове отново заедно.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version