Български > История

Село Туховищa

<< < (75/122) > >>

Rahmie:
Kakto i da e tochnoto ime, tsveteto e krasivo... :)

EvroPOMAK:

--- Quote from: suleiman94 on March 07, 2010, 17:05 ---Не се среща само в родопите.  Вирее на по-топли и слънчеви места, на около 700-900 м. надм.височина.  Има различни найменования.
--- End quote ---
В бързината на четене, помислих, че става въпрос за част от гатанка, където е "Цвете което вирее в Родопите, по-високо от 700-900 м. надморска височина, на топли слънчеви и каменисти места" !  :o  8)
Що е то ? - Помак!  ;D  ;)

Nazmi:
Ще спомена само какво беше преди години.
Като деца напролет чакахме всеки ден козаря на селото който подкарваше по баирите козите.
Вечерта чакахме да ни донесе цвете тогава му викахме" котенце",същото  на снимката по горе засадено в двора на Исуф Чаушев.
Беше красиво много и го свързвахме с края на зимата. ;)

Kaplan:
Kлипчета от село Туховища.

Клипче от Туховища
http://tuhovishta.dir.bg/_wm/video/item.php?did=143242&df=102968&dflid=3

Обиколка на селото.
Tuhovishta tour

Туховища и Почанските скали
Tuhovishta December 2007

Ерол:
Тези два клипа аз ги правих, но вече остаряха :D
имам един по-скорошен клип от декември-януари 2009-2010 които в най-скоро време ще го пусна, само да намеря къде да го кача, защото е около 14 мин. а в YouTube не може да се качват клипове по-дълги от 10 мин.
Също така мисля и да променя малко визията на сайта www.tuhovishta.hit.bg и да кача няколко нови снимки в албума на Туховища www.album.bg/tuhovishta

Доста материал имам за качване, надявам се в най-скоро време да се появи в интернет. Само да намеря малко време и ще го кача всичко.

Сега като се замисля за материал мисля че бях обещал да кача едно клипче от 1990 г. мисля че беше където кмета на селото коментира за оскверняването на гробовете от комунистите.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version