Български > История

Село Туховищa

<< < (78/122) > >>

Seiko:
Tuhovishta December-January 2009-2010Try our new player

Seiko:
Самодейната група към читалището в село Туховища се изевява на събора в село  Ваклиново през 2004 година.Незнам в момента  читалището  ни дали  развива някаква самодейност?Допреди пет години винаги имаше женска певческа група и оркестар.Много години читалищен, и ръководител на ансамбала  беше Адем Кьоибашиев .

Ерол:
Искам да споделя тук, за всички Туховищенци и не само, които имат профил във Facebook, ако искат могат да се присъединят към групата за Туховища във Фейсбук :)
Страницата не съм я правил аз, направи я едно момче от Туховища, за което го поздравявам  :)

Заповядайте:- ТУХОВИЩА В FACEBOOK

Nazmi:

--- Quote from: Ерол on April 05, 2010, 01:27 ---Искам да споделя тук, за всички Туховищенци и не само, които имат профил във Facebook, ако искат могат да се присъединят към групата за Туховища във Фейсбук :)
Страницата не съм я правил аз, направи я едно момче от Туховища, за което го поздравявам  :)

Заповядайте:- ТУХОВИЩА В FACEBOOK

--- End quote ---
 Поздравление Ерол за труда ти.Доколкото разбрах си се наел с нелеката задача да правиш и превод на испански за приятелите на Туховища!
 Рахмие също е качила доста клипове във Facebook за благородното дело на сем.Касапови-САЩ в полза за роден край!
/ Rahmie/ Туk- Мehmet Kasapov v selo Tuhovishte lyato 2009

03

Ерол:
Благодаря ти Назми. Да, заех се да превеждам статията за Туховища в Уикипедиа на Испански и Латински.
Виждам че някои е добавил и версия на Tурски.  Значи,има интерес ;)
Всеки които знае някои език е свободен да помага за развиванета на статиите за нашите села в Уикипедия. Нека всички помогнем със това което можем :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version