Български > Религия и мистика

Децата пишат писма до Бог

<< < (8/18) > >>

gece yolcusu:

--- Quote from: abc on September 10, 2009, 22:53 ---А де? Кой?

Не ми се вярва и не мога са си представя господ седнал с чук, менгеме, клещи и отверки да прави каквото казваш. Във физиката съм срещал обяснение за твоите въпроси.

--- End quote ---
Дай примерче де, все ще е нещо.

abc:
Утре. За днес стига :)

fotakiev:

--- Quote from: mustafa_b on September 10, 2009, 22:55 ---Виж , Фотакиев за християнството се дискутира с истински праведни християни. А праведните християни не лъжат за разлика от теб.
 http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1694.msg37594.html#msg37594

Само в този постинг имаш две лъжи. Ако Пасков има БАН това какво е :

http://www.pomak.eu/board/index.php?action=profile;u=1277 - "Последно активен днес -22,56ч"

Твърдиш, че същият не е ползвал твоя ник. Интересно, именно твоя ник стоеше в темата "Метка, новия стар глобален модератор. Честито!" със следният текст. За съжаление, темата във форума ни вече е изтрита.

А това какво е:

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2496.msg36740.html#msg36740 = Фотакиев

http://www.edliny.com/smf/index.php?topic=369.0 = Пасков

Виждам, че твоят учител се опитва да завърже някакъв задочен диалог в неговия сайт, като продължава да ме цитира без моето съгласие. Диалог с клонинги не желая да водя, предай му да не си губи времето. Всъщност, недей - той е тук в момента и чете.

Към модераторите - забелязах, че Тоска е заключил темата "Важно" с мотивите, че правилата не трябва да се коментират. За протокола ще добавя - правилата във един форум са като законите в една държава. Ако не се спазват отиваме към анархия

--- End quote ---

Мустафа, обърни, ако обичаш, внимание на следното:

Първо, бана му е вече свален, а доказателството, че го е имало, е скриншота, r], където ясно се вижда, че Пламен пасков е бил с бан вчера веднага след застъпването на Метка като нов-стар глобален модератор. То ест, това първо твое обвинение в лъжа към мен се оказва клевета.

Второ, аз не съм излъгал за това, че Пламен Пасков не е писал тук от март насам. Това е самата истина и технически това може лесно да се докаже от админите - питай ги сам, ако не вярваш...
То ест, ти и тук си меко казано несправедлив към мене и ме обиждаш незаслужено.

Трето, еднаквостта на някои от моите постинги с публикуваните в неговия форум е доказателство само за това, че или аз ги копирам от него, или той копира мои от тук. Но, при всички положения въпросът:  кой от кого, е въпрос между мене и Пламен Пасков, и нямаме никаква нужда от твоя арбитраж относно авторското право над тези постинги.
Отново и отново се фокусираш на опаковката, където пише автора, а не на съдържанието. Явно защото не можеш да спориш със съдържанието, се чудиш как да се заядеш с опаковката.
Изреденото обаче ни най-малко не променя факта, че Пламен Пасков не е написал и една буква в публичната част на форума: нито преди, нито сега, от март насам.

Така че, прости ми откровенността, но, както сам виждаш, оказва се, че един добър мюсюлманин като тебе се оказва или лъжец, или клеветник.
Избери си сам.

pomak BG:
Фотакиев аз имам много повече хабер от християнството, колкото може да си преставиш. Доста по-учени хора са ма уценявали за това. И тези хора са били с научни степени, били са и богослови и то християнски. Освен това аз със години наред съм скитал по евангелиските църкви и съм ги разочавал и дори си имах и учител казваше се Пламен. Беше евангелист и обущари, работилницата му беше малко по-нагоре от Главното мюфтийство. Така, че нямаш уснование да твърдиш, че аз съм нямал хабер от християнство.

Петер има два вида хора по света. Едните ги сътворил Бог, дугите са по-примитивни, правилиги маймуни. Извода за себеси, си го направи сам.

mustafa_b:

--- Quote from: fotakiev on September 11, 2009, 01:24 ---Мустафа, обърни, ако обичаш, внимание на следното:

Първо, бана му е вече свален, а доказателството, че го е имало, е скриншота, r], където ясно се вижда, че Пламен пасков е бил с бан вчера веднага след застъпването на Метка като нов-стар глобален модератор. То ест, това първо твое обвинение в лъжа към мен се оказва клевета.

Второ, аз не съм излъгал за това, че Пламен Пасков не е писал тук от март насам. Това е самата истина и технически това може лесно да се докаже от админите - питай ги сам, ако не вярваш...
То ест, ти и тук си меко казано несправедлив към мене и ме обиждаш незаслужено.

Трето, еднаквостта на някои от моите постинги с публикуваните в неговия форум е доказателство само за това, че или аз ги копирам от него, или той копира мои от тук. Но, при всички положения въпросът:  кой от кого, е въпрос между мене и Пламен Пасков, и нямаме никаква нужда от твоя арбитраж относно авторското право над тези постинги.
Отново и отново се фокусираш на опаковката, където пише автора, а не на съдържанието. Явно защото не можеш да спориш със съдържанието, се чудиш как да се заядеш с опаковката.
Изреденото обаче ни най-малко не променя факта, че Пламен Пасков не е написал и една буква в публичната част на форума: нито преди, нито сега, от март насам.

Така че, прости ми откровенността, но, както сам виждаш, оказва се, че един добър мюсюлманин като тебе се оказва или лъжец, или клеветник.
Избери си сам.

--- End quote ---

Ясно, шовинизмът не признава неща като авторско право, етика на общуването, право на самоопределение... Чудя се защо не взема "да напусна" и аз форума по подобие на ПП, и без това има достатъчно хора тук, които могат да публикуват мненията ми. Тъкмо така ще звуча много по-убедително, а и възможностите ми с този ник, при настоящите обстоятелства са на изчерпване. Ех, защо нямам свободата на шовинистите ::)    

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version