Български > Дискусии
Eтнос на помаците
abc:
--- Quote from: mustafa_b on September 13, 2009, 18:51 ---Мисля, че много хора не смеят да изкажат мнение от страх, други пък се питат - "това наистина ли е сайта на помаците?"
--- End quote ---
Махаме настрана Селча.
Но въпросите остават - от кого ги е страх останалите и дали се асоциират със тезите на активните в сайта. Дали помаците не ги е страх от ... помаците?
Май така ще излезе.
Shumarov:
Ne znam koi tezi vizirash, abc, az sym pomak, i ne mi puka koi kak go priema.Nqmam nujda ot nechie odobrenie, za da sym pomak!
mustafa_b:
--- Quote from: abc on September 13, 2009, 19:19 ---Махаме настрана Селча.
Но въпросите остават - от кого ги е страх останалите и дали се асоциират със тезите на активните в сайта. Дали помаците не ги е страх от ... помаците?
Май така ще излезе.
--- End quote ---
От спомена за седемте поредни промени на имената и насилственото покръстване, от дебненето на агентите от ДАНС, от безнаказаните провокации на част от членовете тук...
abc:
Не само ДАНС слухтуват тук. Сигурно си наясно.
Седемте промени на имената няма как да се повторят - времената са други. Безнаказаните провокации на част от членовете са факт, но и от страна на мюсюлманите и на християните. Обективността на първо място.
Но за мен водещия страх на помаците е от другите помаци.
mustafa_b:
--- Quote from: celestialwish on September 13, 2009, 19:48 ---Едва ли някой от членовете го е страх от нещо такова. Не всички са стари баби.
Според мен, причината да има толкова много членове,
а толкова малко гласували е, че повечето хора
са се регистрирали за да могат да видят някой от
постнатите линкове, защото без логване те не се виждат.
По този начин скриването на линковете за нерегистрирани потребители
увеличава броя на членовете изкуствено и не е добър подход.
--- End quote ---
Или са очаквали нещо, което не са открили впоследствие ??? Всъщност според правилата, celestialwish, ръководството на сайта трябва да премахва регистрациите на неактивните потребители през последните три месеца. Едва когато се направи едно подобно почистване, ще добием реална представа за действителния размер на членската маса във форума.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version