Български > Дискусии

Eтнос на помаците

<< < (29/169) > >>

Isyankar:

--- Quote from: Shumarov on September 13, 2009, 22:44 ---Blagodarq ti, Isyankar-mnogo me uspokoi! Sega ostava da ubedish Evropeiskata banka, i mejdunarodnite finansovi institucii, che BB ne moje da napravi nishto, i shte teknat pari v Bg.Daje shte vyzstanovqt klionovete po granicite za da sprat potoka ot emigranti, koito napirat da doidat v Bg!

--- End quote ---

Шумаров, ББ (и всеки български премиер) може да направи много по отношение на финансите, корупцията и пр.

Шумаров, ББ (и всеки български премиер) не може да направи нищо по въпроса "Сменяме имената на мюсюлманите".

Изложи аргументи в обратна посока.

Shumarov:
Ne namiram neobhodimost da izlagam argumenti, Isyankar.I ne razbiram ti zashto imash nujda ot takiva argumenti-nali ne si pomak, i dori da nastypi nov vyzroditelen proces(koeto ne bi me iznenadalo), ti ne si zasrtashen, i shte zapazish maichinoto si ime, i maichiniq si ezik!A shto se otnasq do zaplahata za musulmanite, tuka ima edin vic, che imalo otliv ot disciplinata biologiq, i himiq, ot strah da ne bi USA da gi uprekne, che sa proizvoditeli na himicheski oryjiq, kato Irak.A tuka sa Katolici!

Tralala:

--- Quote from: Shumarov on September 13, 2009, 23:14 ---... i dori da nastypi nov vyzroditelen proces(koeto ne bi me iznenadalo)...

--- End quote ---

Не го мислиш сериозно, нали?

Isyankar:
Ти от къде знаеш какво е моето име, Шумаров ? Мен ме е грижа за демкократичните права на всеки един жител на тази страна независимо от религията му. Ти защо делиш хората така по религия ? Щом не е изключено да има нов ВП (според теб !) срещу мюсюлмани - не е изключено да има и такъв срещу християни (по същата теория на вероятностите). Как да не съм загрижен. Всеки човек трябва да е загрижен, ако страната му попадне под тоталитарна власт, която да реши да прави подобни безумици - независимо срещу коя религиозна група от хора - днеска са едните - утре са другите - историята има примери от всичко. Как няма да ме е грижа. Само дето е пресилено да се вярва в подобно нещо в 2009 година в европейска България...

Shumarov:
Ne znam zashto tezi dumi za zagrijenost mi napomnqt na ednovremeshnoto priemane vyv pionerskata oranizaciq, Isyankare!Doskoro pri vlizane v moeto rodno selo mojeshe da se prochete tabela''TUK VSQKA KYSHTA E ZASTAVA, VSEKI JITEL-GRANICHAR'' Hubavo e da si zagrijen za tvoita si dyrjava.Az ot griji za mene stignah do dynoto, i se naloji da emigriram za da ne mi se nalaga da pravq kompromisi sys principite si.Ti, i milioni hora ste tam, i vi se vyzhishtavam za tova.No ne mi izlizai sys mohabeta, che ti e bolno za imenata na horata, Isyankar! BB ne bi napravil postypki za takiva smehorii, zashtoto nqma topki! Inache e qsno, i toi zaqvi mnenieto si, citirano ot Mustafa, che bi mi predlojil kniga sys bylgarski imena, kogato se razgonq, i iskam da si imam naslednik.Ti predstavqsh li si da osemenish nqkoq ....belgiika, francuzoika,ispanka, anglichanka, i da ti se iztiposa nqkoq mutra, kato BB, i da ti podnese tamoshna kniga sys imena?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version