Български > Дискусии
Eтнос на помаците
iskeceli:
niye pomaki te sme samo pomaki i ne sme bulgari ne sme gurci ne sme turcene .
niye sme edin pomak soy. imame si dumanye pomatsko imame i alfabe pomatsko imame i pomatski recnik pomatsko gazeta. girtsia vika za nami pomaki ste .girtsia ne vika bulgareste zemite bulgarsko rechnik .
tuka gurchi dumat i kazavat za pomakite.i za pomatskite pesne.
Κόκκας Εμινε Μπουρουτζή 1
daylek:
bu anket neden Türkçe karşılıkla birlikte verilmedi diye soracaktım ki ... hatırladım birden sadece Türkçe karşılıklar zaten bilindik cevaplar olacaktır :D
ama ben yinede pomakça bilmediğim için Türkçe olarak, bu kadar tartışmanın arasından bağırıyorum buralardan evet kabul etsenizde etmesenizde POMAKLAR AYRI BİR ETNİK KİMLİKTİR!!! Bulgar değildir, Türk değildir...!
iskeceli:
aynen öyle sayin daylek hanim bunu herkes söylüyor avrupa da pomaklar ayri etnik millet taninmistitir
almanlar bile pomaklari kesfetmisler
Tobacco cultivation (Cigarette - Zigarette - Tabak)
Die Pomaken Ein Volk aus dem Balkan by Trakyali
daylek:
:) yeni keşfettiyseler oldukça vahim durum desenize :)
pomak BG:
Ето това е истинската Родопска носия, не е тази дето сме свикнали да гледаме по телевизорите, когато певици пеят родопски песни. Ясно се вижда в тяхната ониформа, че следите на родинци продължили да влияят и през тоталитаризма. Защото имено тогава се налага тази униформа за родопчанките, със забратки от които да им се виждат ушите.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version