Български > Дискусии
Eтнос на помаците
shaban:
--- Quote from: pomak BG on September 15, 2009, 10:43 --- Но като ми се доходи по голяма нужда и като всяко живо същество се изразходих максимално и какво да гледат учите ми. До тогава никакъв жив организъм, а изведнъж едни мухи и то всякакви зелени, черни, лилави. Викам си виж каква е природата, как се канят една друга на пришеството хахаха.
--- End quote ---
Страхотна алегория. :D ;)
pomak BG:
Тралала не казвам, че германците и американците, са необикновени, особено американците, дедите им били 90% изметта на британските нации. Исках тук да посоча факта, че този който се мисли за дург е един жалък лицемер, нищо повече. И думата обикновен във случея е с две измерения. Нали знаеш "обикновен" и "необикновен". Мога да го напиша и още един път ако искаш.
abc:
--- Quote from: pomak BG on September 15, 2009, 11:30 ---Исках тук да посоча факта, че този който се мисли за друг е един жалък лицемер, нищо повече.
--- End quote ---
Страхотна квалификация. Сега остава да се определи кой се движи по правилния път.
shaban:
--- Quote from: boyandobrev on September 14, 2009, 02:36 ---Le Monde Diplomatique
http://bg.mondediplo.com/spip.php?article326
Въобразеният етнос на политическия непотизъм
„Не питайте какво може да направи вашата страна за вас – питайте вие какво можете да направите за страната си.” Джон Кенеди, американски президент
--- End quote ---
Първо.
Авторът на тази статия-Ангел Митрев не знае какво означава "Непотизъм" но това не му пречи да обвинява Камен Буров и Адриан Палов във непотизъм .Непотизъм преведено на достъпен български език означава "Шуробаджанащина" . Незнам къде същият този е видял непотизъм , че дори и политически.
Второ.
Защо авторът не е посочил кои мюсюлмански духовници стоят в сянката на тези лидери една част от които дори лично познавам и знам че са изключително светски личности.
Боян дори и е боядисал тази лъжа в червено. Не чи нема червени лъжи, има , но има и сини лъжи , и жълти, и кафяви .
Трето .
Тъй като както казах познавам лично една част от цитираните лидери ,много добре знам ,че те неса си и помисляли да правят социално инженерство , те просто са следвали обществените потребности на своя си етнос.
Четвърто.
Много добре знам кой е Ангел Митрев
http://asenov2007.wordpress.com/2009/03/04/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%BE-28/
"Преди почти двадесет години, през наистина горещото лято на 89-та, седяхме в една стая на МВР-Кърджали с офицера Ангел Митрев и офицера Сергей Мишовски. Всъщност седяхме аз и офицерът Мишовски, а офицерът Митрев /по Хашек/ “подскачаше наоколо като гумен” и се пенеше, че място няма да си намеря в тази държава, че “те” могат да ме пратят в затвора, че “те” могат да ме изхвърлят в Турция, задето защитавам турците, че как съм можел пък аз да нямам и капка патриотизъм…..Тук успях да го прекъсна и да попитам – “Абе, Ангеле, ти защо смяташ, че си по-голям патриот от мен?” Той замълча, зачерви се още повече, с опасност наистина да си докара апоплектичен удар и продължи да обяснява как “те”, патриотите, в името на България прочиствали турците от тази страна /или обратно, де, страната от турците/, а пък такива като мен…..Като спря да си поеме дъх, успях пак да се вредя с въпроса – “Добре, де, ама защо ти смяташ, че си по-голям патриот от мен?”
Та същото ми се иска да попитам и президента Първанов, когато го видя да се изправя по Трети март и други празници, за да ми обясни що е то патриотизъм и как аз да прилагам тази свещена крава в живота си. В подобни моменти Първанов изглежда, сякаш официално държи монопол над патриотизма. И сякаш ме смята за идиот. А може и наистина да съм идиот – щом си седя в тази страна вече 50 години, въпреки такива патриоти като него.
И все пак продължавам да мисля, че е по-добре той да си ходи, отколкото аз."
Хубаво е че вБългария има и такива хора като Пламен Асенов.
Пето.
Как така стана че в един и същи ден тая шизофренична статиябеше публикувана тук и в сайта На ПП.
Шесто .
Джон Кенеди можеда е бил добър президент за Америка , но сентенцията най горе на статията подлежи на страхотна критика.
pomak BG:
Ами в интерес на истината, не учаквах, да се зберат нахалните мухи и за това се и изненадах.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version