Български > Дискусии
Eтнос на помаците
von Manstein:
Е добре де, тяма ли така да се наруши баланса Смолян - Невъркопландия, като остана само Боян във форума? Сам срещу всички ше остане момчето. Не е честно.
Тоска:
Не си добре дошъл von Manstein / цецо, река_въча , възродител, селча, тракя, свети_Ахмед, Добро момче, yeni_hayat ................... чао !
Dobrev:
--- Quote from: Metka on September 15, 2009, 17:25 ---ТЕО макар че понакога имаме разминаване в определени хипотези, в момента считам че Боян се държи като ксенофоб с последния си постинг цитиран от тебе.Мисля че в поста му има дълбок антитурски сарказъм и злоба.Българите дори не използват такъв сарказъм.
Подкрепям те!
--- End quote ---
Хе, хе,
Метка, не търси антитурска злоба у мен.
Най-малкото имам роднини, които живеят в Турция и освен това си имам първи братовчеди, които са наполовина турци и живеят в България.
Ясна е ролята ти - да се опиташ да ми забраниш достъп до сайта, както вече направи с доста неудобни за теб хора ;)
След като видя, че не ви се връзвам на сепаратистките настроения, единствения начин да ме "елиминирате" от тук е да ме обявите за туркомразец. Сбъркал си адреса!
Аз съм единствено против намесата на някои турци като Тео в нашите работи.
Аз не ходя по техните форуми да им обяснявам какви са и що са.
Относно Батак и Багдад - отново лъжеш.
Не съм го измислил аз - виж сам
pomak BG:
Ние те приемаме Бояне, за разлика от оня измисления помак с неговата Невъркопландия, тъй като ти не си измислен помак, а си истенски независимо от възгледите ти. Не харесваме в теб това, че се мъчиш, да ни провокирваш и след това да ни оприличиш във фондаменталисти и какви ли не ислямски терористи, с което на нашия гръб да сбираш точки пред твойте хора. Изкарвал си на, че имаме връзка със арабския свят и пр. Форума не е помак.терорис, а помак.еу. Тук освен да разбереш историята, културата и обичаите си друго няма какво да научиш. Съжелявам за това, че те разочароваме по този начин, ама нещата стоят по този начин.
Metka:
--- Quote from: pomak BG on September 15, 2009, 19:29 ---Ние те приемаме Бояне, за разлика от оня измисления помак с неговата Невъркопландия, тъй като ти не си измислен помак, а си истенски независимо от възгледите ти. Не харесваме в теб това, че се мъчиш, да ни провокирваш и след това да ни оприличиш във фондаменталисти и какви ли не ислямски терористи, с което на нашия гръб да сбираш точки пред твойте хора. Изкарвал си на, че имаме връзка със арабския свят и пр. Форума не е помак.терорис, а помак.еу. Тук освен да разбереш историята, културата и обичаите си друго няма какво да научиш. Съжелявам за това, че те разочароваме по този начин, ама нещата стоят по този начин.
--- End quote ---
Да , точно така Хусейн.Боян ръси само негативизми.И пише в няколко фолклорни форуми само за български песни.
Но Хусейн песента която Боян е изврял от някъде , не се пее за Батак а за Багдат. На него да му думам се едно думам на един дувар.
Ама като дойдеш в Брезница ще те запозная със старите помашки певици и певци които ще ти кажат и изпеят цялата песен.Знам че ми вярваш но това ти го казвам изрично - не е Батак както казва Боян а е Багдат!
Боян или съзнателно или несъзнателно участва във откровена клевета която цели да ни искара по черни от дявола.Защото това се прави много лесно.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version