Български > Дискусии

Eтнос на помаците

<< < (65/169) > >>

pomak BG:
Мусов прекрати ако обичаш този дебат. Няма смисъл от това което говориш. Достатъчно е да се говори за етнос. Всичко останало е безмислено и банално. Невиждам защо точно със Лясково се захапа.

PNK2003:
Тя темата си е за етнос на помаците. Но за да я дискутираме обективно, няма как да не се обсъждат въпросите за език, религия, култура и т.н. 

musov:

--- Quote from: pomak BG on September 19, 2009, 12:25 ---Мусов прекрати ако обичаш този дебат. Няма смисъл от това което говориш. Достатъчно е да се говори за етнос. Всичко останало е безмислено и банално. Невиждам защо точно със Лясково се захапа.

--- End quote ---

То ако забележиш, моля те да го направиш преди да обвиняваш, аз го прекратих съвсем след като го бях започнал:

--- Quote ---Поправям горното ми мнение, понеже видях за гражданството. Да, става въпрос за гражданство, не за нация!
--- End quote ---

Виждаш ли, поправил съм се на секундата!!!!!!!!!!!!!!!!

След това обаче какво стана. Ще си позволя да ти припомня, тъй като ти, макар и вече прекратил спора, ме "съветваш" да престана най-накрая:

--- Quote ---Що толкова сте се хванали за тая дума? Всички ме разбрахте за какво говоря - принадлежността към дадена страна, страната в която живееш, която наричаш родина.
--- End quote ---

мой цитат:

--- Quote ---Това е друг въпрос. Лошото в случая че има различни дифиниции за понятието нация. Така че, за да ти отговоря, ще трябва да си избера една от тях. Не съм се замислял толкова дълбоко, затова ще остана без коментар!
--- End quote ---

Ами не сме се хванали. Сменихме я още на секундичката с гражданство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но въпреки това, останалит се хванаха на няколко мои грешки, които бях признал, и продължиха спора за думичката нация. Освен това виждаш ли че спора е прекратен. ПРЕКРАТЕН Е Извинявам се много, но нападките ти срешу ме в тоя случай са абсолютно неоснователни.

pomak BG:
Няма смисъл да ги пишеш аз прочетох всички постенги. Безмислени са тези неща. Сдържай се Лясково е новодошла, ако пита някой нещо да и се отговори и това е. Момичето се е разочаровала от теб. Аз предлагам спорави да се изтрие за да не се взима под внимание от другите съучастници.   

musov:

--- Quote from: pomak BG on September 19, 2009, 13:09 ---Няма смисъл да ги пишеш аз прочетох всички постенги. Безмислени са тези неща. Сдържай се Лясково е новодошла, ако пита някой нещо да и се отговори и това е. Момичето се е разочаровала от теб. Аз предлагам спорави да се изтрие за да не се взима под внимание от другите съучастници.   

--- End quote ---

Съгласен съм. Но винаги се получава така. Когато аз сложа точка нека и другите се съобразяват също и не продължават със споровете. В случая още в началото заявих, че не съм добре познат със думата нация и не искам да взимам отношение. Нека и другите бъдат по сдържани!!! В крайна сметка гражданство в голяма степен препокри общата дифиниция за думата нация. Всичко писано след това беше без смисъл.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version