Български > Дискусии

Eтнос на помаците

<< < (97/169) > >>

Shumarov:
Трябва да подскачаме до небесата от радост, или трябва да скърбим горчиво????  ;D

Metka:

--- Quote from: Nazmi on September 26, 2009, 14:11 ---На посетителите на помашкия ни форум преди да пишат е нужно да се изрази елементарно уважение на този изстрадал и разпокъсан по света народ с името" Помаци". Изгледайте този видеоклип за да може поне в малко да се убедите какво са прекарали помаци,турци през годините.... Göçler-Миграция на Българските граждани от Турски произход

--- End quote ---

Göçler-Миграция

Nazmi naistina ne go bqh gledal tozi klip, blagodarq ti...... I poklon kym jertvite i nasilieto prejiveli tezi hora...

GRAJDANIN BG:
В науката- както в историята така и в генетиката има мнооого спорни моменти. Аз също съм убеден ,че изследването не е точно, но в коя част- не мога да кажа . Просто съм предубеден. Чудно ми е , откъде са взели генетиче материал от древни македонци и зревни елини за да установят ,че има идентичност между гените на сегашното население на България и тях. Разбира се, може да има наличен такъв материал изкопан от някъде, а е възможно и да се ползват методи, който не изискват такъв материал. Относно историята и историческите факти ...  най-меродавни са според мен исторически документи - и то съставени в кратък период след конкретното описано събитие и базирани на лични наблюдения.Но  дори и те могат да изкривят събитието ,най-вече по волята на пишещият ги, който да ги  представи според своите лични разбирания, или да ги предаде умишлено невярно.

GRAJDANIN BG:
Четох много неща в този форум. Всеки има правото да се определя за  какъвто си иска по произход и не трябва да доказва това. Всеки има правото  да определя и изповядва каквато иска религия, стига да не е човеконенавистна и да прокламира физическото унищожение или  превъзходство над другите. За добро или за лошо обаче, сме се родили в България. Лоши закони , лоши политици - това е ! Никой няма право да върши неща, с които ще навреди на здравето ,живота,собствеността и правата на други  граждани на България. Както и неща които ще накърнят териториалната цялост на България.   

nezir_9:

--- Quote from: GRAJDANIN BG on October 23, 2009, 01:01 ---Четох много неща в този форум. Всеки има правото да се определя за  какъвто си иска по произход и не трябва да доказва това. Всеки има правото  да определя и изповядва каквато иска религия, стига да не е човеконенавистна и да прокламира физическото унищожение или  превъзходство над другите. За добро или за лошо обаче, сме се родили в България. Лоши закони , лоши политици - това е ! Никой няма право да върши неща, с които ще навреди на здравето ,живота,собствеността и правата на други  граждани на България. Както и неща които ще накърнят териториалната цялост на България.   

--- End quote ---

Подкрепям изцяло това мнение!
Много точен и разумен анализ.
Стига с този негативизъм, нека се погледнем в очите и потърсим приятеля в другия, не врага.
Под това слънце има място за всички ни.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version