Български > Дискусии

Eтнос на помаците

<< < (106/169) > >>

tersid:

--- Quote from: десс on December 27, 2009, 13:38 ---Маани,ама основата на "ПОМАКИА "е само в България-а,както ни е много добре известно помаците в Турция са много повече

--- End quote ---
Десс , не разбирам за каква Турция и България говориш, ти не разбра ли ,че целия свет е наш без Китай  и Антарктида,където  ще заточим бунтовниците .

pomaki:
"POMAKIA" NAI NOVATA DYRZAWA NA BALKANITE ;) DA E 4ESTITO

Subeyi Kurt:
Tova e samo edno demokratichno izkazvane i pojelanie. Nyama konkretna akciya kım separaciya ;)

pomaki:
ABE DESS TURCITE SA NI BRATQ ;)

десс:

--- Quote from: pomaki on December 27, 2009, 14:40 ---ABE DESS TURCITE SA NI BRATQ ;)

--- End quote ---
Разминали са се с братството-всяка една държава си има своя геополитика-братя са докато имат интерес-след това.....

Пример.България -Русия.
В Турция има над 3 000 000 помаци-които нямат новини на свой език,нямат предавания на свой език,нямат обучение на майчин език-нищо!?
А и цяла европейска Турция са помаци-Както и в Бурса и Анкара.Дали са признали език или самобитност,а!?
Ай сега ми кажи къде е братството-По добре да имам уважението на чужд(европата),който да ме зачита и да имам свободата да избирам,а не такъв приятел-който се тупа в гърдите че е такъв,ама не прави нищо за тебе.
А и братството е по религия-нищо друго.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version