Български > Дискусии
Eтнос на помаците
mustafa_b:
--- Quote from: fotakiev on January 14, 2010, 14:32 ---Прав си!
Доказана теорема е,че "помаците" е название на българи приели исляма преди много години.Сега когато названията помак,шоп,маджурин(тракиец) се е популяризирало ,тази теорема не спира да важи!
Само настроени българофоби и неправещите разлика между религия и етнос могат да се самоопределят като етнос "помаци" ;)
--- End quote ---
fotakiev, само един великобългарски шовинист може да твърди, че първият човек на земята е бил "българин".
fotakiev:
--- Quote from: tersid on January 14, 2010, 14:25 ---Ако само аз се определям като Помак ,то действително не съществува помашки етнос. Но ако и други независими от мен хора се определят като помаци ,значи моя етнос съществува.
--- End quote ---
Ако помашки етнос не съществува,а Ти единствен се самоопределяш за помак,значи си шегаджия или главата не те слуша.
Ако помашки етнос не съществува,а Ти агитираш другите неразбиращи материята,значи си сепаратист агитатор!
Трети вариант няма!
mustafa_b:
Много ми е интересно кой е този, който определя кои етноси да съществуват и кои не.
tersid:
--- Quote from: fotakiev on January 14, 2010, 14:39 ---Ако помашки етнос не съществува,а Ти единствен се самоопределяш за помак,значи си шегаджия или главата не те слуша.
Ако помашки етнос не съществува,а Ти агитираш другите неразбиращи материята,значи си сепаратист агитатор!
Трети вариант няма!
--- End quote ---
Както ти харесва. Твоето мнение не е меродавно в случая . Меродавно е мнението на хората от моя етнос.Вариант няма.
Hashashin:
Мустафа не се занимавай с тия спамения на темата, под нивото ти е брат. От нормална дискусия се превъна в махленска свада. Нямам думи просто.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version