Български > Дискусии

Eтнос на помаците

<< < (129/169) > >>

mustafa_b:

--- Quote from: десс on January 15, 2010, 13:55 ---От всички помаци най много 10 000 се смятат като отделен нямащ нищо общо с българите етнос,в болшинството са с българско самосъзнание.Въпреки засилената чужда пропаганда за обезбългаряването им в Родопите.

--- End quote ---

И петима да са, това си е тяхно право.

EVROPOMAK:
Бирь Замань, Бирь Вакъть, по време на Османската империя, людетье дето са живеели в нея са се разделяли само на два народа!  8)
На "Турци", което е включвало всички мюсюлмани, без значение от народност или етнос!  :o
И на "Гърци" (Руммилеть - Гърци или Римски, Византийски народ)!  :o
Следва ли сега всички балкански народи да се определят като "Турци" и "Гърци", в това число и "Помаките", към кои требва да се причислят от тези два големи и по-стари народа!  ???  ;D  ;)

Hat:

--- Quote from: десс on January 15, 2010, 13:55 ---От всички помаци най много 10 000 се смятат като отделен нямащ нищо общо с българите етнос,в болшинството са с българско самосъзнание.Въпреки засилената чужда пропаганда за обезбългаряването им в Родопите.

--- End quote ---
Щом като ти "перфектният" историк и помакофоб допускаш,че от всички помаци само 10 000 се смятат,като отделен нямащ нищо общо с бьлгарите етнос то аз и други,като мен сме склонни да си мислим че реалният брой на тези хора е десетки пьти по голям.Трябва лека полека да започнете да свиквате с тази мисьл,защото сьм сигурен ии то  е очевадно,че все повече помаци с гордост заявяват това а те ще доведат след себе си лавина.Прогледни бе човек стига си преписвал от учебниците стари.

Hat:

--- Quote from: Isyankar on January 15, 2010, 13:57 ---Факт.

--- End quote ---
Неспорим факт.Ние сме тук има ни.Всичко останало следва.Споко.

tersid:

--- Quote from: EVROPOMAK on January 15, 2010, 14:12 ---Следва ли сега всички балкански народи да се определят като "Турци" и "Гърци", в това число и "Помаките", към кои требва да се причислят от тези два големи и по-стари народа!  ???  ;D  ;)

--- End quote ---
Незнам дали следва ,ама като че ли не ни оставяш много голям избор. Тва беше нещо като "или чалмата  или главата".Нема шаване.А Румиллет не е ли римски народ.Римлянин ми звучи добре,дано да има такава графа 2011.А и не мисля ,че тези два народа са по стари от нашия не, че е важно кой е по стар. По важно е кой ще живее по дълго ,нъл тъй а нали Рим е вечния град,тъй де.То и Истанбул е вечния град ,така че все тая.Важното е да се чувстваме империалисти :),тва на нас си ни е в кърфта.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version