Български > Дискусии
Eтнос на помаците
Guderian:
...защото ни писна на к**а да живеем в мизерия, да гледаме животни, а да нямаме пари за хляб. Не искам повече да ме ядат бълхите и да ме правят на решето. Не искам повече такъв живот. Това е кучешки живот, не е достоен живот.
Tralala:
--- Quote from: Shumarov on September 12, 2009, 19:49 ---Zashtoto sme ''free thinkers'', Tralala! :) I kakvo znachi da se integrirash v golemiq grad?Fakta, che sme ot selata, ne znachi, che ne sme civilizovani.I nie mojem da si hvyrlqme nailonovite opakovki ot balkona, a da se sybuvame kato si vlizame v doma. :D
--- End quote ---
--- Quote from: suleiman94 on September 12, 2009, 19:52 ---``INTEGRIRAT SE BYRZO`` 4e kak nqma da se integrirat , ot integrirane daje se kriqt kakvi sa
za da ne popadnat na ``patrioti``koito byrzo byrzo ``shte gi postavqt na mqstoto im``
i da izcheznat mechtite im za ravenstvo,demokraciq................................i t.n.
--- End quote ---
От поста ми се разбира идеално какво искам да кажа...Не го извъртайте във вашия си стил.
Shumarov:
obqsni mi, kato na emigrant v España kakvo iskash da kajesh, Tralala.Samata neobhodimost ot integraciq predpolaga, che ni imash za chujdi.Vyzmojno e i da gresha-obqsni mi go molq te!
Tralala:
--- Quote from: Shumarov on September 12, 2009, 21:05 ---obqsni mi, kato na emigrant v España kakvo iskash da kajesh, Tralala.Samata neobhodimost ot integraciq predpolaga, che ni imash za chujdi.Vyzmojno e i da gresha-obqsni mi go molq te!
--- End quote ---
Чужди сте за много български градове...само Пловдив се сещам като голям град, в който обичайно живеят относително голям брой "помаци"... За други - като София, Бургас, Русе ( за тези говоря със сигурност) това е новост, т.е. от по-малко от десетина години.
И при факта, че днес не са дискриминирани при образование, работа (не винаги де) и живеят спокойно, значи че българите не ги приемат като "втора ръка" хора, като друго ниво и че постепенно отношенията ще стават по-добри.
В крайна сметка тук само се хленчи, че българите еди си кво си...Е вие какво правите, за да ви опознаят. Уж този сайт и форум трябваше да подпомогнат подобно развитие, но то се изсипва само една помия и се създава още по-стряскаща представа за "помака".
Затова и съвета ми към инославните, които посещават форума, да не стават жертви на погрешните внушения тук и на уж "масовата подкрепа" от членовете на "гласа на помаците".
П.С. Не мисля, че българите християни приемат като отделен етнос "помаците". Тук инициативата е по-скоро вие да се обедините около идеята, че сте етнос. Така че защо намесвате изобщо отношението ни към вас, като довод за отделяне на етнос "помаци"?
Shumarov:
Uvajaema, Tralala-az iskah poqsnenie ot svoe ime, a ne ot imeto na tozi website, ili na vsichki pomaci.A tova, che sme chujdi za mnogo gradove e tvoe mnenie-ne smeq da si mislq,che vsichki obitateli na izbroeniete ot teb gradove me imat za chujd.A za hlencheneto...obosnovi se.Ne vqrvam vsichki pomaci da sa revliovci.Az primerno ne mislq, che sa mi navredili vsichki bylgari.I za tvoe svedenie, az sym bil dobre posreshtan vyv mnogo domove vyv izbroenite ot teb gradove ot bylgari.Tazi ''още по-стряскаща представа за "помака"kakvo ide da reche? Koi se strqska ot predstavata si za pomaka?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version