Български > История

Дружба "Родина" - национализъм в действие !

<< < (23/60) > >>

tersid:

--- Quote from: dim56 on February 26, 2010, 00:27 ---Ерго, според теб родина = национализъм, и двете са мръсни думи   ???
Браво, машаллах!

--- End quote ---
Според мен са нечисти думи защото се разбират многозначно. Но между Родина-та и Национализъм-ът  няма голямо разстояние ,даже не е и цяла крачка.Няма такова понятие българска, турска ,гръцка ,съветска и т. н. земя и небе, това са изкуствени и ненормални граници,защото земята и небето не са създадени от държавите и не   трябва са държавна собственост , а изцяло на едноличния частен стопанин комуто се и полагат по завещението спуснато отгоре . Така ,че Родината не може да се свързва с национализма, допустимо е да се свързва само със глобализъм и или мястото което е лично по завещание и по придобиване.Тоест ,моят дом е моята Родина и моята крепост, и комшиите са ми съюзници.

Hadj:
 Когато  имам нужда от поезия наслъждавам се на Яворов и Дебелянов.Това което е писал Якубов си е римуван доклад.

isa71:
хадж,фурнаджииски лопати колкото си щеш.хем с едните ,хем с другите..........

Hat:

--- Quote from: Hadj on February 26, 2010, 11:32 --- Когато  имам нужда от поезия наслъждавам се на Яворов и Дебелянов.Това което е писал Якубов си е римуван доклад.

--- End quote ---
Юсеин Якубов роден в Смолян,участник в движение Родина,публикувано в сборник Родина всеки здраво мислещ човек вижда целта осьзнаване на заблуденият помак.Плужек а не поет бих казал аз.

fotakiev:

--- Quote from: hat on February 26, 2010, 16:12 ---Юсеин Якубов роден в Смолян,участник в движение Родина,публикувано в сборник Родина всеки здраво мислещ човек вижда целта осьзнаване на заблуденият помак.Плужек а не поет бих казал аз.

--- End quote ---
Защото се има за прав българин ли?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version