Български > История
Дружба "Родина" - национализъм в действие !
dim56:
--- Quote from: KaraIbrahim on March 20, 2010, 18:49 --- Докато четях това си помислих,че съм в сербест-форум.Там много обичат това:комунистическо-националистическо-фашистката пропаганда.Яко е.
--- End quote ---
Да, арабския изглежда е много цветист език ;D
KaraIbrahim:
Почти като "македонскиот".
Петя:
http://www.focus-news.net/?id=n1389431
Откриха паметна плоча на Дружба "Родина".
Кметът на община Смолян Дора Янкова откри официално паметна плоча по повод годишнината от учредяването на Дружба „Родина” в Смолян........Кметът на Смолян Дора Янкова каза, че днешният ден е паметен за Смолян. Тя припомни, че в началото на миналия век с учредяването на Дружбата, родолюбивите българи са отхвърлили ислямския фанатизъм и са направили път на българската идентичност. „Родинци са жертвали живота си, за да докажат, че мюсюлманите в Родопите са българи, вървели са по правия път и са отстоявали любовта към родината.
Свободен чове:
Крайно време беше да се признае "Родина" като безспорен исторически феномен за България
В момента имаме силна нужда от възстановяване на автентичните идеи на организацията
На съмнителните ходжи специално ще им сложим GPRS гривни да ги следим с кого се срещат и какви ги вършат. Това е идея от мен.
KaraIbrahim:
--- Quote from: Свободен Цецо. on May 04, 2010, 11:28 ---Крайно време беше да се признае "Родина" като безспорен исторически феномен за България
В момента имаме силна нужда от възстановяване на автентичните идеи на организацията
На съмнителните ходжи специално ще им сложим GPRS гривни да ги следим с кого се срещат и какви ги вършат. Това е идея от мен.
--- End quote ---
Скоро не беше писал глупости. :D
Тъкмо започнаха да ми липсват...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version