Български > История

Дружба "Родина" - национализъм в действие !

<< < (44/60) > >>

PETER:

--- Quote from: dim56 on May 07, 2010, 03:37 ---
Известно е, че помаците в Смолянско са около 100 000, но като мюсюлмани са се заявили около 60% от тях! Останалите явно са "непомаци", "антипомаци" и пр., каквито етикети обичат да лепят някои тук.

--- End quote ---

Явно спед помаците  в Смолянско има най-много атеисти. ;)

isa71:

--- Quote from: PETER on May 07, 2010, 08:57 ---
Явно спед помаците  в Смолянско има най-много атеисти.

--- End quote ---

peter,ще станеш лидер на на нова партия ;D   ,атеис да се наричам мамо-първа радост е за мене ;)

PETER:
То атеистите май са също като помаците.
И едните и другите ги няма в преброителната карта.
Затова предлагам да се обединим, като направим от всички помаци атеисти, а от всички атеисти помаци. :)

http://www.nsi.bg/Census/k6.JPG

isa71:

--- Quote from: PETER on May 07, 2010, 09:25 ---
Затова предлагам да се обединим, като направим от всички помаци атеисти, а от всички атеисти помаци.

--- End quote ---

,,за помак не ставаш сине ,ти си бу........лаааааааа,,

Тодор Колев и Ку - Ку Бенд - Чалга ин тайм (За крадец не ставаш, сине!)

Hadj:
   Много от изводите ви са Смолянските помаци са верни,но ако има наистина преброяване без да се внушава на хората,без да им се насажда страх картината ще е по-различна.Аз например имах личен спор със секретаря на общината ни относно демократичния начин на преброяването и той ми каза че ще бъда глобен ако откажа да ме "броят".Явно при едно следващо приброяване трябва да се изпратят международни наблюдатели.
     А колко е истиската картина от таблицата за Смолянско съдете от графа "други" 55 човека? Каде са циганите? Само от Коми нашите секачи са довели поне 50 рускини,

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version