Български > История

Дружба "Родина" - национализъм в действие !

<< < (45/60) > >>

PETER:

--- Quote from: Hadj on May 07, 2010, 09:53 ---   Много от изводите ви са Смолянските помаци са верни,но ако има наистина преброяване без да се внушава на хората,без да им се насажда страх картината ще е по-различна.Аз например имах личен спор със секретаря на общината ни относно демократичния начин на преброяването и той ми каза че ще бъда глобен ако откажа да ме "броят".Явно при едно следващо приброяване трябва да се изпратят международни наблюдатели.
     А колко е истиската картина от таблицата за Смолянско съдете от графа "други" 55 човека? Каде са циганите? Само от Коми нашите секачи са довели поне 50 рускини,

--- End quote ---

И правилно ще те глобят. Така е по закон.

Само не разбрах що пък преброяването да не е било истинско и демократично.

pomak BG:

--- Quote from: V_Anand on May 07, 2010, 10:05 ---Тоя па, бахти плашливия заек, за кво са ти международни наблюдатели, да не са избори или ти опират дулото в тиквата? Ненормален народ, заядлив и комплексиран. Пишеш се българин с религия ислям и си готов. Не правиш пречки на преброителя и всички са щастливи. Иначе не е хубаво да си черна овца, защото хората почват да те мразят и плюят по улицата. Често и фрактури се получават, но за това ще си си виновен само ти ..
--- End quote ---

Защо ще е виновен човека, че се е родил помак ли, той нямали акъл, няма ли способности? Туко виж ти като българин не сруваш и пет пари пред него, от теб ли да се срамува, че си господин никой.

dim56:

--- Quote from: Hadj on May 07, 2010, 09:53 --- А колко е истиската картина от таблицата за Смолянско съдете от графа "други" 55 човека? Каде са циганите? Само от Коми нашите секачи са довели поне 50 рускини,

--- End quote ---

Пак евтини заблуди.
Приятелю Hadj, посочил съм изрично, че давам само някои, а не всички данни от преброяването. Въпреки, че източникът е посочван вече тук
http://www.nsi.bg/Census/CensusList1.htm
явно е по-лесно да чешем клавиатурите или да се правим на жертви. Ето ти пълния ред за етнически състав в Смолянска област (и любимите ти цигани ги има  ;D )
Област Смолян - население по етнически групи:
Общо - 140 066
Българска - 122 806
Турска - 6 212
Ромска (циганска) - 686
Руска - 111
Арменска - 42
Влашка - 0
Македонска - 0
Гръцка - 13
Украинска - 27
Еврейска - 1
Румънска - 1
Друга - 55
Не се самоопределя - 9 696
Не е показано - 416

Петя:
Знаете,че тук (в смоленско) сме с българско самосъзнание.За каква графа "помаци" мечтаете?Смешна работа...

yusu:

--- Quote from: Петя on May 07, 2010, 13:42 ---Знаете,че тук (в смоленско) сме с българско самосъзнание.За каква графа "помаци" мечтаете?Смешна работа...

--- End quote ---

Интересното е какво ви влече към помашки сайт?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version