Български > История

Дружба "Родина" - национализъм в действие !

<< < (48/60) > >>

TERZIev:
Не популяризирам, нито пропагандирам  идеи! Ако не виждате съм сложил темата в "Дискусии", мисля че се досещате защо?
80 000+ доброволно са си сменили имената, ако имате документи за насилствено сменяне, моля сложете ги

Gelina:
Между другото,като за начинаещ,много добре сте осведомен,кой от къде е. 8) Започнете дискусията. Кажете какви са целите и задачите? ::)

TERZIev:

--- Quote from: Gelina on April 04, 2011, 21:38 ---Между другото,като за начинаещ,много добре сте усведомен,кой от къде е. 8) Започнете дискусията. Кажете какви са целите и задачите? ::)

--- End quote ---
Цели и задачи....искаме задружно да покажем на всички българи, и християни и мюсюлмани, че вярата не прави народ и сме едно цяло. Както в гр Раковски живеят католици, но това не ги прави по малко българи! Така е и при нас! Ако искате го наречете цел, ако искате го наречете задача... това е просто дружба, обединение за просперитет на родината ни. :) Ти си любознателна, знам че с удоволствие ще следиш групата ни във фейсбук, но просто трябва да желаеш да членуваш :)

Azim:
Ей големи файлове големо чудо,ако отидеш в Рибново и кажеш на хората там че са българи съмнително е че ще се върнеш в същото здравословно състояние с което си отишъл.Това че хлиляди са сменили имената си е техен проблем и какво общо има родината със смяната на имената,обоснови се недей да провокираш,никoй няма да ти обърне внимание каквото не заслужаваш......

TERZIev:
Азим, има много младежи от Рибново които се определят като българи(дори и членове на Дружба "Родина"), но друг е въпроса дали няма натиск върху тях!?! Ти не си човекът който ще каже дали заслужавам внимание, защото тук не говоря за себе си ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version