Български > История
Дружба "Родина" - национализъм в действие !
Azim:
Интересно защо се интересуваш от младежите от Рибново и защо си публикувал снимки без разрешение на техните родители именно за това говоря за теб защото си безскрупулен и не си добре дошъл тук.И кой си ти за да определяш тези хора като българи ние сме помаци или не вдяваш...
http://www.facebook.com/album.php?id=1724336776&aid=11687
TERZIev:
Интернет е свободно пространство ;) там от където съм ги взел трябва да питаш дали те са искали разрешение. По спокойно, както виждаш другите потребители изразяват чувствата си нормално, но явно тебе те човърка нещо от вътре и затова така ми скачаш...все пак не съм виновен аз, че в твоето село има натиск върху младежите, които споделят различно от твоето мнение. ;)
Неслучайно темата е в "Дискусии" , следователно може да получим повече от 1 различно мнение. Въпроса е дали някои потребители могат да се съобразят.
EvroPOMAK:
"Терзийка", то като гльодаме горе на фотосите, тея люде, все май наши ора - Помаци, даже и некои от тех мязать като Баш Юнаци , че барем и други сал кать Бабить-Ахмаци , а пък трети и с много накривени калпаци досущ кать нови модерни Помаки-Ататурки, ама все май, наши Помаци, само нещу, аьй сувьа изтипосано под фотосите писание "...ТЕ нито са етнос, ТЕ нито са турци, ТЕ са просто... БЪЛГАРИ... мюсюлмани", е хептень неразбрано в сейяь Помашки баирье, нивья и ливадьи! :o ;D :)
Амь, акьу пакь наистина тейья людье са и Помаци и Етнос и Мюсюлмани, тугазе, киньа да правим с техь ? 8) ??? ;)
Azim:
Тези хора които си публикувал не искат да бъдат публикувани както и техните родители.Това са обикновенни хора не са ексибиоционисти тяхната воля не е волята на Александър Терзиев
техния избор не е неговия избор той не е наш брат,така че ако имаш малко достойнство свали тези снимки и не ми излизай с номера че са свалени от нета освен това
има закони за
престъпления в интернет
няма тракава юридическа клауза
че
интернета е свободно пространство защото ще затвърдиш тезата ми че всички от родината сте новите възродители на помаците с расиските си методи,вкоренената корумпираност,и съучастие в крупни кражби и престъпления
Тоска:
Знак на дружба родина! дружба родина е била една чисто фашистка организация!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version