Български > История
Дружба "Родина" - национализъм в действие !
ibrahim65:
Името мие личето подарено от баща ми душата мие мюсюлманска подарена от АЛЛАХ а коренът мие ПОМАШКИ нито можеш да ме приобщтиш нито да стоиш до мен за това ти трябва доблест гордост и смелост .Повярвай ми познавам много турци но такъв екземпляр като теб не съм виждал.НЕ МИ пречиш не се ядосвам просто те съжелявам БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ... :)
TERZIev:
"Родина" е основана през 1937... сам си прави изводите каква информация даваш. не може да залъгваш хората постоянно ;)
muti6:
Видимо е ,че не сте наясно и с това, кога се е пръкнала фашистката ви организация.И още: Това не са мои измишльотини,а на Живко Сахатчиев ваш близък съмишленик! :D
Ибрахим65,май сборка нещо!Аллх ни е дал глави да мислим, а не да ги носим само за равновесие и дано по-скоро ти се проясни мъглата от почти умната ти главица,а следващата фаза към която трябва да преминеш е, самосъжалението..Хубаво е човек да е наясно с това,което казва,преди да съжали отново!
За по-сигурно прочетете тук: http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=48754&format=print&edition_id=819
Fati_me:
Tova li nari4ate uvajenie i lubov kam rodinata? Eto edna snimka koqto g-n Terziev si e ka4il v profilnite snimki vav feisbuk:
Дружба Родина:
Здравейте, отдавна чета сайта но досега не съм се вклювал в дискусиите. Като представител на организацията Дружба Родина искам да се разгранича от потребителя Терзиев. Това лице не членува в Дружба Родина и няма право да я представлява. Освен това идеологията на Дружбата е коренно различна от показаната от него нацистко-фашистка идеология. Такива като него петнят името ни и хвърлят кал. Дружба Родина е организация на българите мюсюлмани, която цели интеграция и подобряване на живота на българите мюсюлмани. Повтарям ние нямаме нищо общо с този човек и не желаем той да петни името ни. Благодаря за вниманието!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version