Български > История
Дружба "Родина" - национализъм в действие !
Guderian:
Аз виждам мисията на Дружба "Родина" като продължение на Съединението, само че в чисто човешки план. Какъв исторически миг, каква драма., каква гордост
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Vai be gordost za dramata koiato sa prichinili. Vah vah. Yazyk.
mustafa_b:
Шабан, добре си се постарал да събереш всичко това, но забелязвам, че липсва 5. точка или имаш предвид настоящата дискусия, която да я замени.
pomak BG:
Guderian golyam mohamedanin si. Imay predvid ce za razlika ot Turciya mohamedanite v BG sa po-malko. Jiveyat predimno v selata kato Yablanovo, Svishtare i pr. ama ti kato mohamedanin tezi raboti gi znaes po-dobre ot men. Mejdo drugoto osven mohamedani vie ste po-izvestni i kato aliyani. Ama nali smyatate "Ehli beyt" semeystvoto na proroka za svyato i mu pravite ikoni, v turbetata si, ste povece mohamedani. Ayde sis zdrave ot men pozdravi byrgaro-mohamedanite viv vasiya kray.
shaban:
--- Quote from: mustafa_b on September 10, 2009, 13:29 ---Шабан, добре си се постарал да събереш всичко това, но забелязвам, че липсва 5. точка или имаш предвид настоящата дискусия, която да я замени.
--- End quote ---
Благодаря ,Мустафа. Има много още какво да се каже,но за съжаление времето и възможностите винаги са ограничени.
Всъщност ,тази точка 5.гласи -"След това ще направим опит да навържем фактите в кратко изложение" ,но смятам ,че след внимателен прочит на материала ,точката е е излишна.
Всъщност ,за да копи-пейстна тези материали бях провокиран от Фотакиев който се изказа, че събитията около тази организация са всеобщо народно веселие без насилие над духа и тялото ни.
Фактите около тази срамна част от българската история говорят, че цялата продължила около 7-8 години интервенция е била режисирана по поръчка от политическия кръг "Звено" респективно Тракийските и Македонските организации, в сътрудничество със Военния съюз респективно Военно контрарузнаване ,чийто представител е генерал Атанас Каишев .
Целта ми беше да се види, че всъщност истинската история се различава от лозунгите и да се спре един път завинаги да ни се завира в очите тази проклета от нашето общество "Дружба" в кавички.
Искам да благодаря от наше име на Хюсеин Мехмед за положения от него труд в името на истината.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version