Български > История
Дружба "Родина" - национализъм в действие !
daczo:
Ima oshte pri kumonistite izdadena kniga za zhivota na JANE Sandanski,nishto novo.
Metka:
Внимание!
Тъй като темата е за дружба "Родина", аз искам да споделя и следните факти:
Но вижте първо това издание които струва -15.00 лв а с отстъпка от 5% струва - 14.25 лв.
Но това издание е от издателство - " Тангра ТанНакРа "
Та тази много скъпа и пропагадна книга е за наша сметка и се казва -"Дружба "Родина". Спомени за бъдещето...".!!!
А ето къде пък се прави реклама на тази книга , в която според мене има материал свързан с това което го пишем в наша сайт - http://rodinec.blogspot.com/
Познайте брата и сестри кой тука копира и кой печели от нашите коментари и есета които с големи мъки и труд ги споделяме.
Наглеците хем ни провокират в собствения ни сайт хем ни плагиатсват.
За сравненаие бих дал за пример най уважаваният ни историк вув форума - @pomak_bg, които продава книгата си за нищожните 5 лева!
И оставете това ами го хулят наляво и надясно , обвиняват го че е "радикален ислямски фундаменталист" и го заливат денонощно с клеветнически нападки.Разбира се допускам че в едно демократично общество трябва да има баланс и равонопоставеност на всеки но подобна наглост в такова общество не определя демократичноста му.
Човекът освен това дава и безплатен достъп до линк със цялата му книга - "Помаците и Торбешите в Мизия,Тракия и Македония", ето тук:
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1659.0.html
и тук:
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,731.0.html
И още нещо - познайте кой ще спечели повече?
pomak BG:
Неможе да не се взима участие Метка иначе този ще копирва и ще слага и ще мъти мозаците на хората. Целта на мене, а вярвам, че и на тебе, Шабан и пр. ще ни е да покажем другата страна на историята. Тази дето се прекрива и много от населението не я знае. Независимо от каква народност е. Нека той да знае, че през един период от време помаците били лоши, през друг период от веме българите били лоши, през трети период от време помаците помагали на българите, през друг период от време българите помагали на помаците. Да се изобличават виновните и всички тези дето са имали уш патриотични цели. Нека да сме обективни и хората да имат полза от нас, а дали после ще съм фондаменталис или радикалис, това не е в значение за обикновения човек.
shaban:
--- Quote from: Metka on September 16, 2009, 18:55 ---Внимание!
[
--- End quote ---
Фотакиев. Нали.Познах ли от първия път.
Разглеждал съм тази книга на Тангра Танакра . Мога да кажа че е абсолютно вкисната боза и не става въбще за консумация.Аз я изсипах в мивката и и пуснах вода да изтече по лекичко през сифона.
Между другото който иска да види какво означава ТанграТанакра нека да го пусне на търсене в нета. Нека сам се убеди че тази Тангра Танакра е една най обикновенна бозаджийница.
Немам нищо против бозата ,ама много ми е неприятно некви националисти- бозаджии да ни сипват вкисната боза и да ни убеждават, че пием родна боза . Преди известно време някъв бозаджия се опита да се подиграе с едни много точни думи на Метка -" Устна традиция или предания" мисля че бяха.Та в тая връзка ще кажа ,че съм говорил със съвременици на Дружбата и техните устни свидетелства коренно се различават от книгите издавани със спомоществувателството на националистически организации ,партии и фондации.
Ето за това е нужна тук в нашия сайт една тема за "РОДИНА" ,защото неизживения български национализъм все повече и повече залива медиите със боза и дава публикува книги с фалшификации за лицаи събития. Или както Фотакиев ги нарича "общонародни веселия".
teo:
Най ми е болно в Това че в началото на 21 век все още продължават реваншиските желания ня някои....и то пак в името на "облгородяването" на малцинствата.Хей лицемери,не ме карайте да говоря със езика на истината.Все още съм благ към вас и не правете грешките на другите отминали насилници и да водите България към по гибелни цели.Нищо не можете да спечелите....ама повярвайте ми силни сме във всяко отношение и днес не се страхуваме от никакви полицейски произволи.Слава богу сме в ЕС.Колкото повече искате да ни шантажирате толкова ще сме по силни.История пълни със лъжи и предатели ...нека да остане за вас....а ние ще изградим новата история на България на всяка цена.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version