Български > Дискусии
Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".
mustafa_b:
E, добре де, разбрахме че мненията са запазени /с малки изключения/, но защо е заключена темата със спама. И къде сега да оборя тази балканджийска клевета:
--- Quote ---Мустафата го посрещнах така защото ми е ясна целта му и е изкуствен. То тя е ясна за повечето хора де. А за тва дали ме сака мнозинството или не хич не ме еня.
--- End quote ---
mustafa_b:
Ами това:
--- Quote ---Мустафа, нещо предизборно се явяваш май. Събираме електорална подкрепа за кметския стол в Корница ли Да не стане работата само като в "Столичани в повече"
--- End quote ---
--- Quote ---Предлагам да не се заблуждаваме, че не се занимаваш с политика тъй като и децата в Корница те познават и знаят с какво се занимаваш Ама хайде, живи и здрави, да си мислим че си се завърнал тук воден от гражданската си съвест
--- End quote ---
Смешко :)
Nazmi:
Постинга е от Mustafa_b- Отговор към Hashashin, който възстановявам,сорри за неволната грешка.!
--- Quote from: Hashashin on May 23, 2011, 21:17 --- Права си, но нали виждаш, че всичко в нашата България се използва за извличане на лични ползи. Поради това ми е ясно защо Мустафата точно сега се е разписал. Но, нека наистина престанем, защото политиката ни идва малко в повече. Много правилно беше мнението на Караибрахим.
--- End quote ---
ОТГОВОР- Mustafa_b
Никак не е трудно да се досети човек, че това са писаници на Балканджия. Вечният спамер. Приятелю, тотално си е объркал. Тук съм по-съвсем различни причини и най-вече заради човека в средата на снимката, Мустафа Богутеволу - един от създателите на този сайт, с когото се видяхме преди дни и на когото обещах, че ще се върна в помак.еу.
Hashashin:
--- Quote from: mustafa_b on May 25, 2011, 10:30 ---Ами това:
Смешко :)
--- End quote ---
Ами смей се де, що се оправдаваш ;)
abc:
Въпреки мнителното отношение на Мустафа към мен съм с две ръце за участието му тук. Със всичките си бъгове е класи над доста останали съфорумци. Мустафа, не се давай толкова бързо :) Метка, ако четеш - форумъ е безсолен без вас.
Секунди за искрено и лично ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version