Български > Дискусии
Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".
Hashashin:
--- Quote from: Hadj on May 27, 2011, 09:30 --- Слушай какво Черен Ибрахим.Не си ти умника който да дава характеристики относно моето възпитание.И не мисли ,че тук сте останали най-интелегентните хора с които човек може да разговаря.И без това повечето от хората заради които бях тук отдавна спряха да се занимават с "интелегентните хора"тук.Ще ми липсват няколко човека само.Останете с няколкото пишман историци и набедени журналиски и си разговаряйте на волля и всеки който дръзне да не харесва Света Валентина от Арда да бъде анатемосан.На теб приятно триене камериере а на останлите със здраве.
--- End quote ---
Поредното отказване на Хадж :))) Те станаха повече от никовете на Цецо даже ;D ;D ;D ;D ;D
Hashashin:
--- Quote from: EvroPOMAK on May 27, 2011, 09:50 ---Ами, то да се чуди чилякь, що Помаците са кавгосвать без да има файдьа, а и да си развалят за нема що достлукьа, като провокаторите, мушилкитье и скандалжиите в сайятьа са ясни като бель ден, и то това са общоизвестните бир-ики мяркащи се тук-таме НеПомаци? ??? ::) ;)
--- End quote ---
Бир ики или доксан докуз все виждам в думите ти омраза и желание за дискриминация, ама на бодлива крава Аллах рога не дава ;) И по- добре.
Gelina:
--- Quote from: Hadj on May 27, 2011, 09:30 --- Слушай какво Черен Ибрахим.Не си ти умника който да дава характеристики относно моето възпитание.И не мисли ,че тук сте останали най-интелегентните хора с които човек може да разговаря.И без това повечето от хората заради които бях тук отдавна спряха да се занимават с "интелегентните хора"тук.Ще ми липсват няколко човека само.Останете с няколкото пишман историци и набедени журналиски и си разговаряйте на волля и всеки който дръзне да не харесва Света Валентина от Арда да бъде анатемосан.На теб приятно триене камериере а на останлите със здраве.
--- End quote ---
Хадж, прав си! Не си струва вече да се пише тук. Отдавна сайта не е на нивото,на което беше. Нека оставим простор на непомаците . Явно само тук имат трибуна за изява.
Шали:
--- Quote from: Hashashin on May 27, 2011, 10:03 --- Бир ики или доксан докуз все виждам в думите ти омраза и желание за дискриминация, ама на бодлива крава Аллах рога не дава ;) И по- добре.
--- End quote ---
Балканджи, в серия си пак брат ;D Не следя никоя дискусия, но виждам, че има голямо събитие - мустафаБ. Теб какво толкова те интересува защо се завърнал, защо си заминал...? Никой на никого не е длъжен за нищо, още по-малко да се обяснява за тези си решения.
Хубав ден на всички и дано утрото е по-мъдро от вечерта!
--- Quote from: mustafa_b on May 27, 2011, 09:43 ---Проблемът на е в нивото на шум, идващ от високоговорителите на мюсюлманския храм. В столицата има много по-големи източници на шум. Вече бе споменато за звука от камбаните. ...
--- End quote ---
??? ???Камбаните са източник на шум ли?
Hashashin:
--- Quote from: Шали on May 27, 2011, 11:31 ---Балканджи, в серия си пак брат ;D Не следя никоя дискусия, но виждам, че има голямо събитие - мустафаБ. Теб какво толкова те интересува защо се завърнал, защо си заминал...? Никой на никого не е длъжен за нищо, още по-малко да се обяснява за тези си решения.
Хубав ден на всички и дано утрото е по-мъдро от вечерта!
--- End quote ---
Не бе Шали, не ме интересува. Просто попитах а той взе да се оправдава и да се обяснява. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version