Български > Дискусии
Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".
Radoslav:
Само мене никой не ме банва ама нас от Барутин сме ли някой да ни пипне :) :) :)
Turas:
--- Quote from: pirin22 on December 13, 2011, 17:33 ---Ago Feta nai posle stigna do istinata , foruma e reklamen vesnik ako kaje6 ne6to naprotiv ima ban
--- End quote ---
Така и трябва! Има си правила! ;)
EvroPOMAK:
--- Quote from: Radoslav on December 13, 2011, 21:26 ---Само мене никой не ме банва ама нас от Барутин сме ли някой да ни пипне :) :) :)
--- End quote ---
Така е, така е - то славата на "Ахмед Ага Барутинлията" тежи на место за целото село и на Горната и на Долната Махала, ама нема да е никак зле, по "Източната" и "Западната" махла да се поразучи от по-старите ора, където има още останали, и да се позапишет реалнити и истинските истории за Агата и родата, че то, тези по досегните исторически страници са взеизвестни на всички и мало и големо, самото едната версия за Баташкото (1876) и за Помашките кланета (1912) - как и защо така е станало онуй нещо неизречено всичко все във вреда на Помаците, а и "наште" "Родинци" като ужким "Помашки роднинки", хич не искат да осветлеват нищо по тая гулема уйдурма. ??? 8) :) ;)
Radoslav:
Много повече знам за Ахмед ага от тебе бъди сигурен. За кланетата също много по добре знам щото съм слушал разкази на наследниците на тези хора дето са участвали. Ти не ни учи какво да правим ние си знаем много добре. Досега никой не ни е учил. Гледай си там Европата и с нашите махали не се занимавай.
EvroPOMAK:
--- Quote from: Radoslav on December 14, 2011, 23:10 ---Много повече знам за Ахмед ага от тебе бъди сигурен. За кланетата също много по добре знам щото съм слушал разкази на наследниците на тези хора дето са участвали. Ти не ни учи какво да правим ние си знаем много добре. Досега никой не ни е учил. Гледай си там Европата и с нашите махали не се занимавай.
--- End quote ---
Като знаеш много, поне ги напиши тука, без да са ерчимь много като Доспатски бабаити по Събора на "Лагера", та да ги знаем и ний невежите, че и без туй има хептен да учим, без да одим по махалите излишно да харчим нафта за да ги издирваме, поне дайте некав принос към Родината щом сте от там, ама неутрално без заглаждане и така по-автентично както са разказвани от наследниците им 8) >:( :) ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version