Български > Дискусии
Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".
Radoslav:
Гледай го ти хитреца. Аз тука да му разкажа историите безсплатно а той после да изкяри някой лев като ги напише. То вече мама на тати без пари не дава така че като изгрее слънцето от запад ще ти ги напиша тука. А ти първо погледни в гугъл къде е Доспат и тогава пиши за събора къде е щото май не ти е ясно.
EvroPOMAK:
--- Quote from: Radoslav on December 14, 2011, 23:47 ---Гледай го ти хитреца. Аз тука да му разкажа историите безсплатно а той после да изкяри някой лев като ги напише. То вече мама на тати без пари не дава така че като изгрее слънцето от запад ще ти ги напиша тука. А ти първо погледни в гугъл къде е Доспат и тогава пиши за събора къде е щото май не ти е ясно.
--- End quote ---
Добре, бе Умник - тогава ги напиши платно, ше изкяриш некой лев като ги напишеш тук и поне ша можеш да лансираш некоя "Родинска" теза ! :D 8)
Дай си банковата сметка да ти пратим некой грош за това дела и то предварително, дано да свършиш некое полезно дело за Ахмед Агата, бре Българино модернестичен !!! ;D :)
veliqn:
Здрасти ЕвроПомак, да ти кажа че и аз съм от Барутин ... Живея в София от известно време,а по въпроса за Ахмед ага версиите не са една и две..... Слушал съм от стари ора много и различни версии,а по телевизията съм гледал толкова много глупости,които говорят тези от баш българската телевизия С**Т ,че това даже и не е можело да стане едно време там.....Така че не вярвай на някой който ти е споменал нещо което е дочул от някъде.....А да те попитам ти някога идвал ли си в Доспат изобщо и ако да колко пъти ? ?? :)
EvroPOMAK:
--- Quote from: veliqn on December 15, 2011, 00:24 ---Здрасти ЕвроПомак, да ти кажа че и аз съм от Барутин ... Живея в София от известно време,а по въпроса за Ахмед ага версиите не са една и две..... Слушал съм от стари ора много и различни версии,а по телевизията съм гледал толкова много глупости,които говорят тези от баш българската телевизия С**Т ,че това даже и не е можело да стане едно време там.....Така че не вярвай на някой който ти е споменал нещо което е дочул от някъде.....А да те попитам ти някога идвал ли си в Доспат изобщо и ако да колко пъти ? ?? :)
--- End quote ---
Здравей, ами тука ще се радваме някой който има събрани автентични сведения за Ахмед Агата и събитията от онова време или , ако има възможност да събере нещо и да го представи на Помаците и хората посещаващи сайта, докато все още има живи възрастни хора които могат да разкажат нещо и то без изкривяване и без изопачаване, защото това е част от историята на района и страната, без значение как и защо са станали тези събития, защото повечето сме убедени, че за тези събития има преувеличение от страна на досегашната българска истроия, и затуй всеки е добре дошъл да каже неко ако знае! ::) ??? 8)
Иначе съм минавал доста пъти по този район, но все не ми оставало време да си полафим с некой човек за тези неща, а и тук е видно, че наш "Радославчо" е един голям Българин и НеПомак от Барутин и не можем да очакваме да каже нещо повече, освен едно празно заяждане като "доспатчанин" на Барутински събор или барутинец на Доспатски събор ! ;D :) ;)
veliqn:
Хаха...Само да попитам...Този израз от къде си го чул ?..... Барутинец на Доспатски събор.... този израз не ми е никак познат ;) :) ??? ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version