Български > Дискусии

Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".

<< < (5/48) > >>

Hat:

--- Quote from: Hadj on March 12, 2010, 15:26 --- На мен ми се струва че форумът колкото е дом за помаците толкова е  терибуна на НЕОРОДИНЦИ.Няма тема в която да не се натяква как помаците не са това което са а са това което им  се казва.,и това тяхното било "различното мнение"-различно от кое .от това за което работят цели институти и исттитуции.Пък има едно синньо всезнаещо което  стои на вахта и постоянно засипва с "ИСТИНИ ОТ ИЗВОРА".
   Разбира се  моето отсъствие  няма да е  голямата загуба за форума.

--- End quote ---
Хадж незаменими хора няма но аз мисля,че вьпреки всичко човек трябва да намери начин да отстоява позицията си това е човекат с главно "Ч"човекат с достойнството,човекат с изградена ценностна система,оцеляващ при каквито и да е обстоятелства.Когато човек губи незнае,какво печели и когато печели незнае,какво губи.Мьжкият начин на противодействие винаги трябва да бьде атаката.Ако позволиш на хора с болни фантазии да оказват натиск вьрху психикатати ти си загубил.Такива винаги ще има използвай ги като стимул за градивност и не се потдавай на разрушителният им начин на мислене.И най дьлгият пьт започва с пьрвата крачка а ти си извьрвял доста не се предавай.Отсьствието ти ще бьде загуба за нас и спечелена битка за тях.За мен е голяма загуба.

Свободен чове:
Да, така е, hat. Тук съм съгласен с теб. И аз бих го определил като меко мъжко поведение. Бидейки такова поведение, въпросният заличава всяко хубаво впечатление оставено тука. Но те искат друго - да се оставят само те да говорят от името на всички помаци. Нека и ние от Родина да си кажем думата, в крайна сметка не сме марсианци, а сме си помаци.

Kaplan:
Хадж, ако искаме да се борим за по-добро не е начина да бягаме от проблемите, а трябва да останем и да работим за промяна на нещата.
 От 130 години си затваряме устата, мълчим, търпим примирявае се с всичко и ето сега на какъв хал сме...!

Avinka:
Ние, помаците сме досатъчно толерантни, добри и гостоприемни, но много често се злоупотребява с тези добри качества. 
А Цецо нали си е разбирач веднага  им определи поведението като „меко мъжко..” Не може нормален помак да има такова отношение към когото и да било.

gece yolcusu:

--- Quote from: Свободен Цецо. on March 12, 2010, 18:31 ---Да, така е, hat. Тук съм съгласен с теб. И аз бих го определил като меко мъжко поведение. Бидейки такова поведение, въпросният заличава всяко хубаво впечатление оставено тука. Но те искат друго - да се оставят само те да говорят от името на всички помаци. Нека и ние от Родина да си кажем думата, в крайна сметка не сме марсианци, а сме си помаци.

--- End quote ---

Ами кажете си я, направо си я кажете без да увъртате - от кои сте, какви сте, кави искате да бъдете, и спрете да лъжите за произход религия и кво ли не,  и да вменявате на другите да се чувстват като вас, защото разберете най-накрая, че това дразни и гони хората от тук.Аман от лицемерие.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version