Български > Дискусии
Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".
PETER:
Няма еднакви хора. Няма и еднакви мнения.
Затова общуването е единствената алтернатива за разбирателство между хората.
Ако едните кажат за другите че са "фанатици и психопати" а после и другите им го върнат, това е най-краткия път към взаимното ни изтребление.
Дума дупка не прави.
По-добре да си говорим всякакви глупости, отколкото глупоста да не си говорим и да се гърмим като в московското метро. Поне така схващам този сайт.
Лично аз уважавам много Хюсеин и останалите мюсюлмани, за това че продължават да дискутират и съжелявам за всички други напуснали дискусията.
Селям! Нека да не се вживяваме и да се вземаме много насериозно. :)
JOHN LENNON IMAGINE
tersid:
Петре ,или си се преродил или си станал муслим. Говориш хубаво , като старо.
PETER:
Не се заблуждавай, Терсид. Да уважаваш чуждото мнение не значи да се съгласяваш с него.
Позициите ми не са мръднали и на милиметър.
Тезите са си тези, споровете са си спорове, но да се обиждаме лично на фанатици и психопати е вече прекалено. Това е границата, която не бива да се пресича.
tersid:
За да не се пресича в спора синора, трябва да има сабур и уважение. А дали някой ще излезе победител в една кавга ,не е важно, важно е ,че в спора спорещите взаимно се коригират. Победата на всяка цена върви ръка за ръка с поражението и затова всеки трябва да е готов на компромиси.Дори и ти.
gece yolcusu:
--- Quote from: PETER on March 29, 2010, 19:54 ---Няма еднакви хора. Няма и еднакви мнения.
Затова общуването е единствената алтернатива за разбирателство между хората.
Ако едните кажат за другите че са "фанатици и психопати" а после и другите им го върнат, това е най-краткия път към взаимното ни изтребление.
Дума дупка не прави.
По-добре да си говорим всякакви глупости, отколкото глупоста да не си говорим и да се гърмим като в московското метро. Поне така схващам този сайт.
Лично аз уважавам много Хюсеин и останалите мюсюлмани, за това че продължават да дискутират и съжелявам за всички други напуснали дискусията.
Селям! Нека да не се вживяваме и да се вземаме много насериозно. :)
JOHN LENNON IMAGINE
--- End quote ---
ЙЕЕЕЕЕССС, ПЕТЕЕЕЕР!!!
Тук според мене целиш десетката, както никога до сега! ;)
Напълно съгласен съм!
ПС И щастлив - да добавя! :)
За събитието в Московското метро - нямам думи.Отвратително дело, нямащо нищо общо с исляма, ако някой го свързва с него.Нищо и никой не може да оправдае избиването на невинни хора.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version