Author Topic: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ  (Read 66352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dim56

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 558
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #150 on: September 24, 2009, 00:55 »
Шабан, не ми пробутвай словесни еквилибристики, моля те ;)
На първите три страници от темата много добре се виждат рекламните лица...

Offline shaban

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 712
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #151 on: September 24, 2009, 01:00 »
Говори ми с имена ,ако не можеш говори ми със цифри. ;)

Offline dim56

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 558
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #152 on: September 24, 2009, 01:05 »
Който иска - намира начин, който не иска - търси причини  ;)
Хайде стига спам, че отваряме излишна работа на мдераторите.

Offline Azi-2000.

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 52
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #153 on: September 24, 2009, 05:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Паметника не е незаконен. ,защото никъде не пише ,че това е паметник и на какво е паметник.Не е задължително да си помак ,или турчин за да не си против Юзеирови. И аз не им харесвам начина на действие , но хората не пречат.
Докажи ,че те  не харчат собствените си пари.
По темата за Българския червен кръст и полумесец и ромб се върни от началото на темата. Факта ч,е има пропуски в българското законодателство не е проблем на братя Юзеирови.
И какъв  си ти за да ме убеждаваш да ти повярвам.
Шабан,аз те питам ти ми прехвърляш топката! След като твърдиш,че Юзеирови харчат собствени средства за благотворителност ДАЙ Факти! Питам-нима наистина вярваш в условията на световна криза тези двамата братя единия дърпа конците от Белгия,другия вчера мънка под носа пред БТВ с това че са дарили по 5 кг брашно да се гласува за ДПС са изрядни,или просто казано Юзеирови ги боли в частност за нас помаците,отговори ми.Истината е- заложили са на губещ жокер.В Световната практика отдавна си има доказан метод за това как истински можеш да покажеш благоворителноста си! В случая не е така.Има десетки стотици помаци и турци дето с години години подпомагат най-различни инстанции.В случая тук е обратно,още преди 6 месеца се започна Реклама предварително тук използвайки сайта помак.еу за Юзеирови,отвориха се две теми специално за тях!!!  Това е пагубно за сайта! Така се излагаме пред света,а лицата които всячески тук се опитват да наложат" Хуманното дело" се знаят,те гонят лични цели а не благото на народа- истината е..

Offline Metka

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1696
 • Gender: Male
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #154 on: September 24, 2009, 10:59 »
Искам специално да благодаря на Шабан за подкрепата.
Очевидно е че когато хора представители на определена общност се опитва да иницират
гражданско участие или гражданско общество , среща свирепата съпротива на Бай Ганю Балкански облечен в дрехите на бивш или бъдещ митничар които не се вписва във сметката.
Тъй като тука се прави опит да се злепостави авторитетът ми и да се сатанизира фамилията ми, аз предлагам на колегите ми админи да заключат тази тема, поради това че не е коректно аз да го направя за себе си.
На клюкари, лицемери не считам че е нужно да им одговарям.Не мисля че требва да се отчитам на мъже които се държат като жени.
С риск да стана банален че повторя и декларирам че аз не съм поел никаква политическа одговорност или политически пост въпреки неспиращите покани към мене от няколко политически партий.
Считам себе си за агент на гражданското общество и борец за изконни човешки права независимо от религия или етност.Имам известни резултати с което се гордея.Така ще бъде и за напред.Имам и предолжения за издаване на книга, като предложенията са от богати българи и турци.
Засега не съм приел нито от едните нито от другите.Има и богати помаци , но те засега мълчат и гледат лицемерно как се давим и пържим в собствения ни сос.
Те  препочитат четейки ни тука - Пилатовската позиция на измиване на ръцете си когато нашата позиция е причина да ни бъде лепнато клеймото на дамгосани "талибани".
Още един път благодаря на Шабан!

Offline shaban

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 712
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #155 on: September 24, 2009, 11:17 »
Няма защо ,Метка. Не съм казал никъде че харесвам безрезервно идеите на Юзеиров, но не мога да приема абсолютното отрицание на делата му. Не съм съгласен да му се задават въпроси за произхода на средствата му. Не съм съгласен нападателите му да се държат като прокурори.Не съм съгласен на отрицателното отношение към този човек, най малкото защото той съумя да разбуни заспалите мозъци на доста закостенели системи и затова че всичко което прави ,прави за своя сметка и това е така до доказването на противното.Специално за паметника ,аз го аплодирам.,защото аз на негово място бих направил паметник само със месечинка, а той преглътна някои свои чувства и постави и кръстачка. Вярно е че в сайта се развихриха некви страсти около нестандартните му идеи, но човекът постави тези теми за да се обсъдят  и за да провокира общностно мислене на всички групи ,малцинства и т. н. освен това доста от намеренията му си останаха на идеен етап благодарение на това че ги постави на обсъждане тук и в още един два сайта.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42