Türkçe > Pomaklar

Günümüz Türkiyesindeki Pomak kökenli Ünlüler.

<< < (2/3) > >>

KRASİV:
SELAM RAHMİE ABLA BENDE NECLA NAZIRIN FİLMLERİNİ ÇOK SİKÇA SEYREDİYORUM ESKİLERİ VE YENİ OLAN BİR DİZİ VAR SAMANYOLUNDA HAKKINI HELAL ET DİYE BİR FİLMDE OYNUYOR ONU SEYREDERKEN OKADAR ODAKLANIYORUMKİ İYİNANILMAZ ÇOK GÜZEL VE SÜREKLİYCİ BİR DİZİDE ORDA ANNE ROLUNDE OYNUYOR ÇOKTA BAŞARILI ROLUNDE TIPKI ESKİSİ GİBİ BÖYLE UNLU OLAN POMAKLAR VARSA BUYURSUNLAR BURAYA MEMNUN OLURUM TIPKI BİZİM SÜLEYMANIMIZ GİBİ DİMİ POMAK ODA YANİ NAİM SÜLEYMAN OĞLU HALTERCİ VARYA TÜRKİYEYE  MADALYA VE BAŞARI GETİRDİ ZAMANINDA VE HALADA HAFIZALARDA KENDİSİ KALDIRDI O AĞIRLIKLARLA ÇOK SEYRETTİM KENDİSİNİ POMAK UNLULERİNİ BEKLERİZ
 ;) ;) ;)

Rahmie:

--- Quote from: KRASİV on February 19, 2009, 22:20 ---SELAM RAHMİE ABLA BENDE NECLA NAZIRIN FİLMLERİNİ ÇOK SİKÇA SEYREDİYORUM ESKİLERİ VE YENİ OLAN BİR DİZİ VAR SAMANYOLUNDA HAKKINI HELAL ET DİYE BİR FİLMDE OYNUYOR ONU SEYREDERKEN OKADAR ODAKLANIYORUMKİ İYİNANILMAZ ÇOK GÜZEL VE SÜREKLİYCİ BİR DİZİDE ORDA ANNE ROLUNDE OYNUYOR ÇOKTA BAŞARILI ROLUNDE TIPKI ESKİSİ GİBİ BÖYLE UNLU OLAN POMAKLAR VARSA BUYURSUNLAR BURAYA MEMNUN OLURUM TIPKI BİZİM SÜLEYMANIMIZ GİBİ DİMİ POMAK ODA YANİ NAİM SÜLEYMAN OĞLU HALTERCİ VARYA TÜRKİYEYE  MADALYA VE BAŞARI GETİRDİ ZAMANINDA VE HALADA HAFIZALARDA KENDİSİ KALDIRDI O AĞIRLIKLARLA ÇOK SEYRETTİM KENDİSİNİ POMAK UNLULERİNİ BEKLERİZ
 ;) ;) ;)

--- End quote ---

Bak bunu bilmiyordum, her gun yeni seyler öreniyorum pomaklar icin sitemizin sayesinde... Insanlar daha da cok paylasinca bilgilerini bizim de bilgilerimiz daha da zenginlesir...

Emel Sayin duyduguma göre pomak?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Emel_Say%C4%B1n

silver:
slm rahmie hanım bu sıteye yenı uye oldum bende pomakım  eskısehır beylık ova kasabasındanım bızler 1000 hane olarak gelmısık göruyorumkı konu pomak unluler görmek tanımak arastırmak enı memnun edıyor  ırkımızı daga ıyı tanımak benı eyecanlandırıyor tabıkı bu konuları sızın gıbı ınsanlar arastırdıkca daga ıyı bılgılere ulasırz  saygılar can

Тоска:
Kesin olarak teyit edemedim ama % 90 olasılıkla Nuri Alço ağabeyimizde pomak  ;)

NURİ ALÇO TECAVÜZ MÜZİĞİ

osmanozcan@ttnet:
          'Bir Avuç Cennet' , 'Holywood Kaçkınları' gibi   filmleriyle uluslararası ödüller almış olan ve daha başka onlarca film ve belgesele yönetmen olarak imza atan ve halen İsveç'te yaşayan Muammer Özer köyümüz (Bilecik -Şükraniye) kökenli olup Pomak asıllıdır.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version