Български > Религия и мистика
Положението на мюсюлманите в България - в днешно време !
muti6:
Ценят ли българите своите мюсюлмани?
Четири месеца изминаха от шумната акция срещу предполагаеми "клетки" на радикалния ислямизъм в България. Покрай многото други спец-операции тази потъна в забрава - сякаш нищо не се е случило... Защо ли?
В началото на октомври миналата година ДАНС, МВР и българската прокуратура осъществиха внезапна акция в селища от Западните Родопи, при която бяха иззети 30 чувала с книги, компютри, мобилни телефони, флашки и пари. Ходжата на с. Сърница беше обявен за глава на радикална ислямистка организация. Потвърдиха ли се твърденията на властите за проповядване на „радикален ислям” четири месеца по-късно? Георги Папакочев зададе този въпрос на Антонина Желязкова, председателка на Международния център за малцинствата и междукултурните взаимодействия в България.
Поредната доза мълчание
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14775950,00.html
Svetla:
А българските мюсюлмани ценят ли родината си България?
Смятат ли се част от нея и българския народ?
И кои техни права са нарушени през последните години ?
Може ли някой мюсюлманин да отговори на тия въпроси - тук в сайта.
Remzi_Ch:
........ Изстрито от Админ.Предупреждение за Ледена вода!!! нАРУШЕНИЕ точка 4,17,21...
Hat:
--- Quote from: Svetla on January 26, 2011, 15:14 ---А българските мюсюлмани ценят ли родината си България?
Светле незнам от кога си тук сред помаците но явно е отскоро щом не си разбрала,че бьлгарските мюсюлмани и в частност помаците ценят и уважават Родината си Бьлгария много,винаги се врьщат в родното си място и остават там до гроб.Живото доказателство за това са цьфтящите помашки села на фона на умиращата голяма част от Бьлгария.Винаги сме се дьржали,като част от бьлгарският народ вьпреки,че сме подлагани на неистови мьки нееднократно.Вече сме в Европа имаме всички права и свободи,като всички жители на тази страна и няма от какво да се оплакваме.Опитваме се да оцеляваме и ние като всички.Солидарни сме с исканията на целият бьлгарски народ за по добьр живот и правим,каквото ни е по силите.Не знам дали ще те задоволи този отговор но не мисля, че може да се каже нещо по различно от това.
--- End quote ---
Svetla:
--- Quote from: Hat on January 26, 2011, 21:08 ---
--- Quote from: Svetla on January 26, 2011, 15:14 ---А българските мюсюлмани ценят ли родината си България?
Светле незнам от кога си тук сред помаците но явно е отскоро щом не си разбрала,че бьлгарските мюсюлмани и в частност помаците ценят и уважават Родината си Бьлгария много,винаги се врьщат в родното си място и остават там до гроб.Живото доказателство за това са цьфтящите помашки села на фона на умиращата голяма част от Бьлгария.Винаги сме се дьржали,като част от бьлгарският народ вьпреки,че сме подлагани на неистови мьки нееднократно.Вече сме в Европа имаме всички права и свободи,като всички жители на тази страна и няма от какво да се оплакваме.Опитваме се да оцеляваме и ние като всички.Солидарни сме с исканията на целият бьлгарски народ за по добьр живот и правим,каквото ни е по силите.Не знам дали ще те задоволи този отговор но не мисля, че може да се каже нещо по различно от това.
--- End quote ---
Хат, с риск да ми кажеш, че се заяждам ще ти кажа, че не си личи. Прегледай твоите изказвания по различни теми и ще видиш, че с нищо не си съгласен: история на България, Отоманската империя, действителност в Турция, произход на помаците, религия...
От една страна разбирам защо е така: сайтът вие го поддържате и си казвате:"Я, ако тука не си казвам, каквото ми е на сърце - къде! Ще ни уважават - и това е!", от друга обаче... показва неприемане и залитане, поне в моите очи. Бягате като дявол от тамян да не би да ви сбъркат с българи...
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version