Български > История

ХРОНОЛОГИЯ - ИСТОРИЧЕСКИ ДАТИ И СЪБИТИЯ

<< < (4/10) > >>

akif aliev:
Защо се чудите за онези времена? Та сега какво се говори за нас - или нищо, или невярно. И тогава е било така.

Subeyi Kurt:
A ti ot koe kotilo si bre veysalov. Ne se li pritesnyavaş ot zlobata v koyato rısiş tuk.

Kaplan:
...

Това само е предупреждение!
И не се опитвай да обиждаш Сюлейман , тои е достоен човек.
Следващият път ще има БАН !

модератор
[/quote]

??????????????

Вейсалов, не те познавам, незная дали си помак, но май ми се струва и може би съм сигурен че не си.
       Първо: ако си искал да ме обидиш, като ме наречеш "турче" не си успял, ако беше помак със сигурност и теб това нямаше да те обижда-аз съм свикнал да ме наричат турче.
       Второ: за помаците  "анадолското котило" е равно на "родопското котило"
   и Трето, ако си решил да създаваш проблеми тук и да ни обиждаш с разни изрази познати само на вас във вашия сайт на "Бг патриотите" по добре не си губи времето, а ако имаш личен проблем към мене не занимаваи съфорумците тук със глупостите си а ми пиши на мен. Не крия имейл адреса си!!

И не ми държи такъв тон!! Такива като теб са ми познати -лаят от далече, но при теб се мажат като кюфте! Не ме разсмивай Вейсалов и не лай силно че те слушат и другите ;D ;D

Nazmi:
Последно предупреждение за Вейсалов,който днес се рег и обижда наши съфорумници! Постингите му ще бъдат изстрити.От Администратора на сайта.

Metka:

Готина картина  нали?

Да ама имам въпроси към тези които обичат маниашки историята.
- Кои са тези господа на  снимката?
- В кое помашко село има запазена и до днес песен , в която иде реч за събитията в които са въвлечени сънародниците на тези господа нарисувани в картината?

Бих желал като за начало , именно Незир ,авторът на тази тема да се пробва за одговор.
Благодаря ви предварително...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version