Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (205/240) > >>

Hat:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 13:45 --- Ми като мърся ти хвани метлата и премети като  бившия вече Глобал дето го викаме пак на сайта бре. Радослав много ясно е написал "българи", а и казваш че са "чужденци". Айде не на мене тия ако обичаш. А най добре що не вземеш да ме баннеш че не съм ти изгоден много много нито на теб нито на много други тук. А антипомакарски мераци и въжделения имаш ти а не аз. Защото твоите тези, твърдения и откровения единствено могат да навредят на помаците. Барем да не те познавам .

--- End quote ---
Балканджи нема,нема па като вземеш,че се оплескаш до ушите.Не си спомням  аз някога ти да си бил виновен за нещо се си си прав и чист "света вода ненапета" Понякага много лошо мирише да знаеш де.

С.Стефанов:
    "Големите"ми основания и съмнения се базират на факта,че дядо ми,рахметлията,има наследствени имоти/ниви и ливади/ в местността "Каурчан"край с.Жребево/Айгърдере/,които му идват от страна на баба ми.Баща ми ме  води там когато бях седемгодишно дете.Тогава още си стояха руините на сринато и изоставено селище,където са живели предполагам дедите ми.Пък и като чета легендите относно връх Каурчан,ме обхваща за момент  малко съмнение.

EvroPOMAK:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 13:45 --- Ми като мърся ти хвани метлата и премети като  бившия вече Глобал дето го викаме пак на сайта бре. Радослав много ясно е написал "българи", а и казваш че са "чужденци". Айде не на мене тия ако обичаш. А най добре що не вземеш да ме баннеш че не съм ти изгоден много много нито на теб нито на много други тук. А антипомакарски мераци и въжделения имаш ти а не аз. Защото твоите тези, твърдения и откровения единствено могат да навредят на помаците. Барем да не те познавам .
--- End quote ---

--- Quote from: EvroPOMAK on January 04, 2011, 11:50 ---Тези, на снимката по-горе не са никакви чужденци , а са си едни най-обикновени Български граждани и леко пийнали Помаци, таман скочили от Новогодишната софра и отишли в Триградският гьол да изтрезняват, а и на такива градусови ахмаци не се казва "машалла", защото е обида за тях и бая гюнахь за такова възхваляване!  :o ;D ;)
--- End quote ---
Абе, то не стига че е мусафиринь, освен това нагъл, нахален и познаващ като врачка, гадачка и баячка, ама и табела кьормосумь, че и хептен много недовиждащ, само и само тарикатски да философства срещу Помаците, а дали има защо, само неговият си господ си знае !  :o >:(

Hashashin:

--- Quote from: Hat on January 04, 2011, 14:13 ---Балканджи нема,нема па като вземеш,че се оплескаш до ушите.Не си спомням  аз някога ти да си бил виновен за нещо се си си прав и чист "света вода ненапета" Понякага много лошо мирише да знаеш де.

--- End quote ---
Запуши си носа!

Hashashin:

--- Quote from: Sanko on January 04, 2011, 14:15 ---    "Големите"ми основания и съмнения се базират на факта,че дядо ми,рахметлията,има наследствени имоти/ниви и ливади/ в местността "Каурчан"край с.Жребево/Айгърдере/,които му идват от страна на баба ми.Баща ми ме  води там когато бях седемгодишно дете.Тогава още си стояха руините на сринато и изоставено селище,където са живели предполагам дедите ми.Пък и като чета легендите относно връх Каурчан,ме обхваща за момент  малко съмнение.

--- End quote ---
Легендите и аз ги знам ;) То името е само да си преведеш и е достатъчно ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version