Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (206/240) > >>

Hat:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 14:19 --- Запуши си носа!

--- End quote ---
Не само си запушвам носа ами и бягам надалече.Намирисал сам се на простотиите ти.

Hat:

--- Quote from: Sanko on January 04, 2011, 14:15 ---    "Големите"ми основания и съмнения се базират на факта,че дядо ми,рахметлията,има наследствени имоти/ниви и ливади/ в местността "Каурчан"край с.Жребево/Айгърдере/,които му идват от страна на баба ми.Баща ми ме  води там когато бях седемгодишно дете.Тогава още си стояха руините на сринато и изоставено селище,където са живели предполагам дедите ми.Пък и като чета легендите относно връх Каурчан,ме обхваща за момент  малко съмнение.

--- End quote ---
Може ли това малко сьмнение да надделее над онова,което си чул от твоите предшественици.Много те моля никога не подлагай под сьмнение това,което са оставили дедите ни те са го носили в сьрцата си векове наред,за да достигне до нас и не бива с лека рька да го отхвьрляме.Има легенди и легенди.

Hat:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 14:20 --- Легендите и аз ги знам ;) То името е само да си преведеш и е достатъчно ;)

--- End quote ---
"Истинското е невидимо за очите"  ти дори не си прогледнал още,как ли да стигнеш понавьтре.

С.Стефанов:
           Да.Ама рода на дядо,който не е живял там, а на над 10 км.в радиус, в друго село,където и аз съм роден.

EvroPOMAK:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 14:21 ---Казах ти бе Евро, има лесно. Метлата, бана и айде. Нет человек, нет проблем нали така бяха казали в тоталитарните режими ;) Евро всички сме мусафири на сая дюня, а на тоя сайт ти за башия ли се имаш че да казваш кой е мусафирин? На тоя сайт заслужавам да съм точно колкото и ти и не ме наричай мусафирин в дома ми. Ясно ли е?
--- End quote ---
Май, трябва да ти се проясни и да ти проблесна, че тъй като този сайт се именува като сайт на Помаците, всеки който не е такъв, би требвало да е мусафиринь! Присветна ли ти, щото ти не си от тях и никога няма да бъдешь, с тези  твои умозрения ?  ???
Има ли изобщо до сега ден и момент, с някой Помак да не си се скандализирал и то по твоя вина и заради твоя причина?  ???
Ии, хайдье сусь, че ставаш смешен и ме отвращават вече твоите , излияния и коментари, развивай си философиите с някой друг и за препоръчване на друго място!   >:(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version