Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
todor:
:D dali sa 40 ili 50 ili nz kolko godinii moje i 100 da minat vse taq,procesa e neizbejen
malko ostanaha horata koito s gordost zaqvqvat 4e sa pomaci
pove4eto predpo4itat dasi mal4at
ako gi popitat napravo mojebi 6te si kajat kakvi sa no kato cqlo gledat da izbqgvat taq tema
tersid:
--- Quote from: todor on December 14, 2009, 01:41 --- :D dali sa 40 ili 50 ili nz kolko godinii moje i 100 da minat vse taq,procesa e neizbejen
malko ostanaha horata koito s gordost zaqvqvat 4e sa pomaci
pove4eto predpo4itat dasi mal4at
ako gi popitat napravo mojebi 6te si kajat kakvi sa no kato cqlo gledat da izbqgvat taq tema
--- End quote ---
Нострадамусе, незнам за какви неизбежни процеси прогнозираш ,но след сто години може въобще хора да няма.Прав си ,че има хора които открито заявават , и има хора които предпочитат да мълчат, но мълчанието е мълчаливо съгласие за реалната констатация.Мълчанието като поведение е и резултатна величина от едно стогодишно уравнение което се е решавало сам със знак минус,засега изгледите са ,че плюсовете стават повече ,заради това ,че хората малко по малко разбират ,че собственото им благополучие зависи от собствените им ръце и ум а не от отмълчаливо съглашателство.Засега оставаш на ниво лъжепророк опитай с нешо друго ,например дали след сто години въобще ще има живот , държави,нации или само китайци.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: petq on December 13, 2009, 17:41 ---subigi kurt това го обеснявай на други хора,аз нямам проблем.Обесни го на онези дето са се вманиачили да доказват,че по произход са араби,кюрди и какви ли не.А доказателствата за това им са напълно измислени и фалшиви,повечето.За сажаление днес се оказа,че е много по-удобно и финансово по-изгодно да се обявиш за какъв ли не.
--- End quote ---
May che nay-izgodno e da si s hristiyansko ime. Slagaş si krıstçe na vrata i hayde v Plovdiv ;D Taka nikoy nyama da te unijava, rabota garantirana, Sarıevci plaştat i t.n.
Шали:
Темата нали е за изказване на тези от Смолянско и за представяне на реалността там...Ами оставете ги на спокойствие де. Кво сте настръхнали и сте тръгнали да има давате наклон на .... Всички с това изтъркано Саръевци ги определяте и вие - много големите "Помаци" и много гордите, които се биете в гърдите, но САМО виртуално, им давате оценка и съвети без да са ви я искали. :o Аре стига сте заливали форума с едни и същи ваши мнения, общо взето сме ги разбрали вече, щото един човек едва ли може да каже нещо ново след 200 поста (та дори и абс ;D). Тук наблюдавам, че участват нови лица, явно извън тази тема не чувстват уют за участие, оставете ги спокойно да представят своите мнения. И да лаете, и да ги плюете, че не са ГОРДИ колкото вас от произхода си или там всичките ви обвинения, все тая....нищо няма да промените. Изборът кой какъв се чувства е личен и как ще го заявява в обществото също. Спрете с надцакването от "помак" та по-голям и с хуленето на смолянските, девинските и исикията :D
ismetaga:
Защо не пишем ли?:
1. защото цензурата е насочена в антибългарски настроения.
2.Защото сме първо българи и после по религия мюсулмани.
3.Живеем в сговор и взаимо помощ с братята българи християни,и ако не се видим взаимно в беди и радости Помашкия сайт няма да разбере за това!!!!
4.Загърбихме вече стари вражди,защото сме броени по селата в родопите.
5.С какво сте помислили за помаклъка в смолянския край?писъх сумати статии за незгодите и получих само подигравки(вие там в смолянско имате комплекси) и отклоняване на темата.
=.не може да бъдете институция,ако се коментира избирателно за проблемите в родопите и намиране на решение за разрешяването им ,но не в ущтръб на националните български интереси.
6.Копнах темата за да не се истрие пак избиратерно с мнения ,които отърват
Повече няма смисъл да пиша в този форум и моля за БАН
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version