Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
tersid:
Няма как дати го кажа по просто. Съжалявам.
Hat:
В спора се ражда и истината па макар и с цезарово сечение.Разликата е огромна най малко вьв времеви период но на теб не ти харесва "опомняне" привьрженик си на по стриктни мерки.Опомнянето е висш мисловен процес само ти напомням не те уча.
mustafa_b:
--- Quote from: Балканджия on December 15, 2009, 13:29 ---За твое голямо съжаление смоленските помаци нямат нужда от ''опомняне", оти нищо на са забурили.
--- End quote ---
Явно забурените сме ние. Пък и толкова години така и не се опомнихме. Както и да е. В крайна сметка, както вече бе казано - не е важна семката, а плодът.
Лек им път на "незабурените"!
Hashashin:
--- Quote from: hat on December 15, 2009, 13:38 ---В спора се ражда и истината па макар и с цезарово сечение.Разликата е огромна най малко вьв времеви период но на теб не ти харесва "опомняне" привьрженик си на по стриктни мерки.Опомнянето е висш мисловен процес само ти напомням не те уча.
--- End quote ---
Рекох ти че нема какво да се опомнят оти нищо не са забравили. А на рестриктивните мерки до колкото виждам си привърженик ти, а не аз.
Hashashin:
Терсид мисля, че ти схванах идеята. Да ти кажа в Смолянско мнозиснството мисли така, въпреки че има и хора мислещи другояче.
Мустафа явно не се ме разбрал добре. Не съм казал, че сте забурени а казах, че в смолянско нищо не са забурили, че да се опомнят. Хората си гледат живота и хич не ги интересува, че някой иска да ги "опомни". Пътя им никак не е лек, но благодаря за пожеланията тъй като и аз се чуствам близък с тях.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version