Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (4/240) > >>

sirrio:
Тук чета, че някои помаци се чувстват неудобно да си кажат че са помаци и се чудя защо. Аз съм българин и смея да твърдя, че никога не съм чувал за негативно отношение или нещо лошо от страна на българите срещу помаците. Защо се притеснявате да се наричате помаци? Всеки човек има право да се самоопределя както иска, стига да е толерантен към останалите и да не насажда етническа вражда (както прави Юзеиров). Аз лично нямам нищо против и т.нар. турци в БГ, но трябва да призная, че вече се забелязва някакво негативно отношение срещу тях, предимно заради управлението и кражбите на ДПС в предните две правителства, арогантността на Ахмед Доган, както и заради провокациите на хора като Юзеирови. Моето мнение е, че всички проблеми в тази посока дойдоха поради една единствена причина, а именно - създаването на партия на етническа основа преди 20 години, което както виждаме не води до нищо добро.

Metka:
@: sirrio  , моля те, бъди така добър да не смесваш политиката във всяка тема - "Юзейрови, ДПС".
Има си специален раздел за политика.
Там можеш да излагаш политическите си възгледи. Тука никой от нас нито може да те коментира нито да води дискусия с тебе.
Просто така се нарушават правилата на форума. А сайтът не е разграден двор.
Прочети правилата на форума още един път. Имай напредвид че админите не са длъжни дори да предупреждават , когато има нарушение на правила.

sirrio:
Няма проблем, извинявай. Ако съм нарушил някое правило на форума, админа да ме санкционира съгласно правилата...

Hadj:
 Тъй като evropomak пише в единствено число,явно се обръща към мен.Мога да му заявя че аз и семейсвото ми не страдаме от комплекси и пазим традициите си.Знам много добре кой е  Ахмед ага  от Тъмраш.Аз не съм първа  младост и  пазя спомени от хора които през
1912 г. са  защитавали Тъмрашката република.Не  чакам и други да пишат за мен  а  имам
подготвени неща за  издаване.

EVROPOMAK:

--- Quote from: Hadj on December 03, 2009, 17:52 --- Тъй като evropomak пише в единствено число,явно се обръща към мен ......
--- End quote ---
"Hadj", в коментара няма нищо лично и нищо упрекващо, нито към теб, нито към всеки който е друг, чувстващ себе си, като "Помак" в "единствено число" !  ::)
Ако, има нещо упрекващо, то си е лично към мен, като "Помак", че язье "Помачето" не мога да направя нищо за това, "Помака" да започне да се чувства като "множествено число"!   :(
Това е един обикновен коментар и нищо повече, приеми ги за хвърлени думи на халос като шумки от габър, отнесени и разпилени от вятъра по баирите в планината на Помаците!  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version